Viestintä

Raisio viestii muun muassa verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, Raisio tiedottaa -lehdessä ja kaapeliverkossa näkyvällä Raisio-kanavalla.

Mediatiedotteet

Raisio Tiedottaa -lehti

Raisio Tiedottaa on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kaupungin asukaslehti. Se jaetaan postin mukana jokaiseen raisiolaiseen kotitalouteen, ja sen voi myös noutaa kaupungintalon tai kirjaston aulasta.

Ilmestymisajat

  • 1/2020: 6.2. (aineisto 17.1.) Onni asuu Raisiossa
  • 2/2020: 7.5. (aineisto 13.4.) Raision kesä (Kaavoitusohjelma liitteenä)
  • 3/2020: 20.8. (aineisto 27.7.) Kaikki oppii!
  • 4/2020: 19.11. (aineisto 26.10.) Voi hyvin!

Aineisto-ohje

Olemme siirtyneet yksittäisistä tapahtumailmoituksista tapahtumakalenteriin, jonne tapahtumat listataan päivämäärän mukaan. Järjestöt ja muut toimijat saavat oman tapahtumansa lehteen lisäämällä ne os. www.raisio.fi/tapahtumat, jonne kuka tahansa voi lisätä oman tilaisuutensa.

Muu aineisto lähetetään viimeistään kunkin lehden aineistopäivään mennessä sähköpostitse lehden toimitukseen: raisio.tiedottaa@raisio.fi.

Raisio-kanava

Raision kaupungilla on oma televisiokanava eli Raisio-kanava, joka näkyy kanavapaikalla 589 raisiolaisissa kaapelikodeissa, jotka ovat DNAn verkossa.

Raisio-kanavalla näytetään valtuuston kokoukset suorana lähetyksenä. Muina aikoina kanavalla pyörii esitys, jolla kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista. 

Vs. viestintäpäällikkö
Yksikkö
Konsernihallinto
Matkapuhelinnumero
+358 40 482 3825
Sähköposti