Valtuuston kokousten lähetykset loppuvat Raisio-kanavalla

Uutiset
Raision kaupunginvaltuuston kokousten lähetykset loppuvat Raisio-kanavalla. Viimeinen kanavalla näytettävä valtuuston kokous pidetään maanantaina 11.10. klo 18. Samalla myös Raisio-kanavan toiminta lakkaa.
Valtuustonuija valtuustosalin pöydällä

Jatkossa Raision kaupunginvaltuuston kokouksia voi seurata suorana Raision YouTube-kanavalla, jonka kautta kokousten lähetykset aloitettiin elokuun alussa. Kokoukset ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Kokouksia voi seurata myös kaupungintalolla kokousten katsomiseen varatussa tilassa.

Raisiolaisissa kaapelitalouksissa toimivan Raisio-kanavan kautta kokouksia on voinut seurata vain rajallinen joukko kuntalaisia. Nettilähetykset mahdollistavat kaapelikanavaa laajemman katsojakunnan, sillä lähetysten seuraaminen ei ole kiinni kaapeliverkon rajoista.

Raision kaupunginvaltuusto päätti keväällä nettilähetysten aloittamisesta ja Raisio-kanavan lähetyksistä luopumisesta. Nettilähetysten aloittamisesta oli tehty aiemmin valtuustoaloitteita.

Digiohjausta Raisiossa saa tarvittaessa muun muassa Olkkarista. Olkkarissa asiakkaita opastetaan esimerkiksi tietokoneen, puhelimen ja muiden älylaitteiden hallinnassa. Lue lisää digiohjauksesta Olkkarin sivulta.

Muokattu viimeksi
11.10.2021 14:51

Asiasanat

Kaupunki ja päätöksenteko
Demokratia