Olkkari

Olkkari, sohvaryhmä, tauluja ja viherkasveja

Tervetuloa Olkkariin!

Olkkari on kuntalaisille tarkoitettu matalankynnyksen kohtaamispaikka, neuvonta- ja palvelupiste.

Palvelujen järjestämisessä pyrimme siihen, että ne ovat kuntalaisten saatavilla kolmen K:n periaatteella; kattavasti, keskitetysti ja kestävästi. Kaikki kuntalaiset ovat tervetulleita Olkkariin yhdenvertaisuuden ja esteettömyyden idealla. .

Olkkariin voi poiketa kahville tai lukemaan päivän lehtiä. Aina on ihminen tavattavissa, jos juttuseuraa kaipaa. Asiakastietokoneet ovat kaikkien vapaassa käytössä. Tarjolla on jatkuvasti erilaista pop up-toimintaa, info tilaisuuksia, kuukausittain vaihtuva taidenäyttely, teemaviikkoja ja ammatillisesti ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Digiohjausta saa useana päivänä viikossa. Asiakkaita autetaan kädestä pitäen niin tietokoneen, puhelimen kuin muiden älylaitteiden käytössä. Asioinnin aikana lapset viihtyvät leikkipaikalla. Olkkarissa on iduktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville ja tiloista löytyy maksuton wc. 

Yhteistyötä tehdään viranomaisten, päättäjien, yhteisöjen, järjestöjen ja yritysten kanssa. Olkkariin jalkautuu viikoittain mm: Kelan, sosiaalitoimen ja vammaispalvelujen työntekijä sekä ikäihmisten palveluneuvoja. Olkkari toimii yhteistyössä oppilaitosten ja työllistämispalveluiden kanssa mahdollistaen monelle kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja palkkatuella työskentelyn. Iltaisin tila on yhdistysten ja järjestöjen maksuttomassa käytössä.

Raision Olkkarissa  toteutetaan asiakasosallisuutta ja yhteisöllistä lähestymistapaa aivan asiakastyön pinnassa. Tavoitteemme on edistää kuntalaisten hyvinvointia ja alueen elinvoimaa.

Ota rohkeasti yhteyttä !

 

Puhelin numero    040 575 9560

Sähköposti           Olkkari@raisio.fi

Osoite                  Raisiontori 6, 21200 Raisio

 

Kaikki Olkkarin tapahtumat tapahtumakalenterissa

Keltainen sydän

Vastaa Olkkarin asiakaskyselyyn

Asiakaskyselyn tarkoituksena on kehittää toimintaamme. Voit vastata kyselyyn sähköisesti tai täyttää Olkkarissa käydessäsi paperisen asiakaskyselylomakkeen. Kiitämme palautteesta!

narrow

Olkkarissa tapahtuu

Asiointipiste & Olkkari
Aukioloajat
ma-ke 9.00-15.00
to 10.00-17.00
pe 9.00-15.00
Puhelinnumero

040 575 9560

Käyntiosoite

Raisiontori 6
21200 Raisio

Postiosoite

Raisiontori 6
21200 Raisio

Lisätiedot

Olkkari sijaitsee 1. kerroksessa (Tasalan apteekin vieressä, entisissä Postin tiloissa)