Tiedote opetuksen järjestämistä koskevista muutoksista 16.3. alkaen

Uutiset
Valtioneuvosto on torstaina 12.3 tehnyt linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja mahdollisia uusia ohjeistuksia on tulossa. Tämän hetkisen tilanteen pohjalta Raision kaupunki tekee muutoksia myös perusopetuksen järjestämiseen maanantaista 16.3 alkaen seuraavasti.
Koulun pihalla paljon polkupyöriä.

Vaisaaren koulun (vuosiluokkien 7–9) opetuksen järjestäminen

Vaisaaren koulun merkittävän oppilasmäärän vuoksi koulun toimintaa muutetaan niin, että oppilaat siirtyvät osittaiseen etäopetukseen maanantaista 16.3 alkaen. Maanantaina 16.3. kaikki oppilaat ovat etäopetuksessa. Oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun etäopetuksen aikana. Muutos on voimassa toistaiseksi. Koulu tiedottaa oppilaita ja huoltajia tarkemmin Wilma-järjestelmän välityksellä.

Alakoulujen koulujen (vuosiluokkien 1–6) opetuksen järjestäminen

Alakoulujen toiminta jatkuu maanantaina 16.3 normaalin lukujärjestyksen mukaisesti. Koulujen opetuksen järjestämistä muutetaan kuitenkin siten, että opetusryhmät opiskelevat omissa luokissaan, koulujen yhteisiä tapahtumia ei järjestetä ja ryhmien vierailut koulujen ulkopuolelle peruutetaan toistaiseksi. Koulukohtaisista toiminnan ja aikataulun muutoksista tiedotetaan huoltajia Wilma-järjestelmässä.

Raision lukion opetus 16.3 alkaen

Raision lukio siirtyy maanantaista 16.3. alkaen etä- ja verkko-opetukseen sekä tuettuun itseopiskeluun. Kaikki lähiopetustunnit koululla on toistaiseksi peruutettu ja opiskelu tapahtuu kotoa käsin. Kyse on opetuksen järjestämisestä tavallisesta poikkeavalla tavalla. Opiskelijoilla on mahdollisuus kouluruokailuun lukion ruokalassa päivittäin klo 10.40–12.

Ylioppilaskirjoitukset jatkuvat Ylioppilastutkintolautakunnan ohjeiden mukaisesti niin, että kaikki kokeet järjestetään ensi viikolla (ks. aiemmin lähetetty Wilma-viesti, linkki YTL:n sivuille).

Raisio-opiston opetus 14.3 alkaen:

Raisio-opiston toiminta keskeytetään 14.3. alkaen toistaiseksi. Keskeytys koskee koko opiston toimintaa. Opetusta ei järjestetä missään Raisio-opiston toiminta-alueen kunnassa (Raisio, Masku, Rusko, Mynämäki, Nousiainen).

Muokattu viimeksi
15.3.2020 17:55

Asiasanat

Lapsiperheet
Koulutus