Terveyskeskussairaalan vuodeosastoilla tehdään remonttia

Uutiset
Raision terveyskeskussairaalan vuodeosastoilla tehdään remonttia 15.11.2021–11.2.2022. Remontilla vuodeosastojen päiväsalien kesäajan lämpöolosuhteita parannetaan asentamalla tiloihin jäähdytysjärjestelmä. Työt aiheuttavat väliaikaista meluhaittaa, ja myös liikkumista työalueella joudutaan rajoittamaan väliaikaisin oviratkaisuin. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa ja häiriötä.
Ikäihminen pitää kädessään pientä palloa ja nurempi henkilö auttaa. Taustall toinen ikäihminen.

Remontti tehdään kahdessa osassa. Työt alkavat ensimmäisen kerroksen kuntoutusosastolla 15.11. ja niiden on arvioitu valmistuvan 17.12. Sen jälkeen työ keskeytetään kahdeksi viikoksi joulun ajan rauhoittamiseksi. Kolmannen kerroksen akuuttiosastolla työt alkavat 3.1.2022. Koko työ on valmis viimeistään 11.2.2022.

Kulkua osastojen käytäviltä työmaa-alueelle joudutaan rajoittamaan suljettavin ja lukittavin ovin. Päiväsalin takana oleviin potilashuoneisiin kuljettaessa on pyydettävä henkilökuntaa avaamaan työmaa-aluetta rajaava ovi. Purku- ja asennustyöstä aiheutuvaa melua varten osastoilla on tarjolla kertakäyttöisiä kuulosuojaimia sekä potilaille että vierailijoille. 

Muokattu viimeksi
10.11.2021 16:13

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut