Nuortenkeskus Noppa

Nuortenkeskus Noppa ulkokuva

Nuortenkeskus Noppa on joka arkipäivä auki oleva nuorille tarkoitettu täysin maksuton oleskelumesta. Toimintaa alle 18-vuotiaille ma - pe klo 14 - 20 (perjantaisin kävijämäärän mukaan klo 22 asti) ja parittomien viikkojen lauantaisin klo 14 - 17. Tila on auki turvallisuusohjeita noudattaen, max 20 nuorta kerrallaan ja tilassa on vahva suositus maskin käyttöön.

Käytettävissä on mm. kaksi biljardipöytää, kaksi erilaista pingispöytää, kaksi foosballpöytää, kaksi stigajäkispeliä, playstation 4, monia eri lautapelejä ja pelikortteja sekä keittiö ruuanlaittomahdollisuuksineen.

Lisäksi Nopassa on kaksi esiintymislavaa musisointiin, tanssiin, teatteriin yms. Toinen lava on sisällä mahtavilla esiintymisvaloilla ja äänentoistolla + toinen lava sisäpihalla. Sisäpihalla on hienot puitteet aina säkkituoleista riippukeinuihin ja frisbeegolfkoreihin. Sisäpiha on käytössä keväästä syksyyn.

Nopassa pyritään järjestämään joka kuukausi vähintään yksi live-tapahtuma, johon paikalliset ja vähän kauempaakin tulevat pääsevät esiintymään.

Myös Raisio Gaming toimii Nopassa ti ja ke klo 15 - 19.30. Pelaamaan pääsee laadukkailla pelikoneilla ja laitteilla. Ohjaajina Lauri Seppälä ja Arttu Aaltonen. Toiminta on ilmaista ja tarkoitettu kaikille 13 - 18-vuotiaille. Raisio Gaming -toiminnan ohjaajan tavoitat p. 044 797 1388 tai sähköpostitse pelitoiminta@raisio.fi

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja tulkaa käymään!

Nuorisotyöntekijät:

Nuortenkeskus Noppa
Aukioloajat
Maanantai–perjantai klo 14–20
Puhelinnumero
Palvelupiste
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Juhaninkuja 3
21200 Raisio

Postiosoite

PL 100
21201 Raisio

Location coordinates

Asiasanat

Nuoret