Kesärannan leirikeskus

Kesärannan leirikeskus sijaitsee Naantalin Luonnonmaalla. Kesäranta alueena on myös raisiolaisten virkistysalue, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet, laaja nurmikkoalue, pallo- ja leikkikentät, uimaranta, grillikatoksia sekä kaksi laituria. Leirikeskuksen rakennukset sijaitsevat alueen vasemmalla laidalla.

Leirikeskus on ensisijaisesti nuorisopalvelujen oman toiminnan, leirikoulujen sekä raisiolaisten järjestöjen ja yhdistysten ympärivuotisessa käytössä.

Kesärannan leirikeskuksen uuden majoitusrakennuksen rakennustyöt alkavat 9.12.2019. Entistä toimivammat tilat saadaan näillä näkymin käyttöön v. 2021 alusta. Mahdollisista kesän 2020 yleisistä saunavuoroista tiedotetaan myöhemmin. 

Tällä hetkellä koulutustilassa on ryhmätila n. 50 hengelle, keittiö astioineen ja välineineen sekä kaksi saunaa pesu- ja pukutiloineen. Erillisessä majoitustilassa on 32 sänkypaikkaa (kahdeksan neljän hengen huonetta). Sängyissä on patjat, tyynyt ja peitot. Käyttäjillä tulee olla omat liinavaatteet.

Tiedustelut, tilavaraukset ja avaimet nuoriso- ja liikuntapalvelujen NuoLi-palvelupisteestä (Eeronkuja 2, kirjastotalo):

Käyttömaksut:

 • raisiolaiset nuoriso- ja liikuntajärjestöjen alle 18-vuotiaiden toiminta, eläkeläisyhdistykset sekä kaupungin omat yksiköt (koulut, päiväkodit) maksutta
 • raisiolaiset muut yhdistykset:
  • koulutustila / käyttökerta 30 €
  • majoitus- ja koulutustila / vrk 60 €
 • muut käyttäjät
  • koulutustila / käyttökerta 130 €
  • majoitus- ja koulutustila / vrk 250 €
Kesärannan leirikeskus
Puhelinnumero
+35824359191 Kurssitila
+358447972217 Nuorisopalvelut
Sähköpostiosoite
Käyntiosoite

Rannanniementie 9
21100 Naantali

Postiosoite

PL 100
21201 Raisio

Location coordinates

Avainsanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Asuminen ja ympäristö
Liikunta ja ulkoilu