RaiHa - harrastus- ja kerhotoiminta Raision kouluilla

Ilmoittautuminen toimii ja sitä on muutettu, näkymä on uudenlainen. Kurssit alkavat olla täynnä, mutta vielä on muutamia paikkoja muutamissa kursseissa jäljellä, nyt pystyt ilmoittautumaan jonoon juuri siihen kerhoon johon haluat. Käy kurkkaamassa ilmoittautumislinkin takaa tilanne.

Raisio pilotoi opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustuksen tukemana harrastamisen Suomen mallia keväällä 2021. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Niiden järjestämisestä vastaa kuntien kanssa yhteistyössä urheiluseurat, kulttuuritoimijat, nuorisojärjestöt ja yksityiset toimijat. RaiHan nimeä kantava toiminta jatkuu ja laajenee tulevana lukuvuotena.

Toiminnassa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Harrastamisen Suomen malli on merkittävä yhteiskunnallinen panostus, johon halutaan laaja joukko toimijoita mukaan.

RaiHa:n harrastustoiminnot suunnitellaan koulukohtaisesti. Kaikki Raision alakoulut sekä yläkoulu huomioidaan. Toiminnan laajuus määräytyy uusien toimintojen sovittamisesta kuhunkin kouluun ja lukujärjestyksiin. Toteutuksessa huomioidaan jo olemassa oleva koulujen kerhotoiminta.

Alla näet koulukohtaiset kerhot, niiden ajankohdat ja kuvaukset. Tutustu myös alakoulujen yhteisiin kerhoihin.

Ilmoittautuminen 

Yläkoulun ilmoittautuminen erikseen, valitse alla olevista lokeroista Vaisaari ja pääset ilmoittautumaan sieltä.

Kerhot alkavat viikolla 37 ellei toisin ole mainittu.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kuvat: Mostphotos

lateral-image-left

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika