Raision kaupunki selvittää asukkaiden näkemyksiä kävelystä ja pyöräilystä

Uutiset
Vastaa ja voita leffaliput kahdelle! Miten sinä kehittäisit Raision kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita? Vastaa kyselyyn 3.5 mennessä.
Kuvituskuva

Oletko tyytyväinen nykyisiin kävelyn ja pyöräilyn olosuhteisiin? Miten sinä kehittäisit olosuhteita ja mikä kannustaisi raisiolaisia kävelemään ja pyöräilemään? 19.4.-3.5.2023 auki olevalla kyselyllä kerätään asukkaiden näkemyksiä kävelystä ja pyöräilystä Raisiossa. Vastanneiden kesken arvotaan leffaliput kahdelle, Ulpukan uimalippuja sekä Raision kaupungin tuotteita.

Vastaa kyselyyn Maptionnairessa

Kysely on osa kaupungin kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmaa, joka valmistuu vuoden 2023 lopussa. Kyselyllä selvitetään asukkaiden mielipiteitä ja kokemuksia kävelyn ja pyöräilyn toimivuudesta ja turvallisuudesta sekä kerätään tietoa raisiolaisten liikkumistottumuksista. Kyselyn lopussa pääsee merkitsemään kartalle tärkeitä kävelyn ja pyöräilyn reittejä sekä paikkoja, jotka kaipaavat kehitystä.

Tuloksia hyödynnetään kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelman laatimisessa. Raision kaupunki on saanut Traficomin avustusta kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmaan.

Apua vastaamiseen NuoLi-palvelupisteessä

Mikäli tarvitset tukea sähköiseen kyselyyn vastaamisessa, NuoLi-palvelupisteessä on käytettävissä asiakaskoneita ja sieltä saa apua kyselyn täyttämiseen. Palvelupiste (Nallinkatu 2) on avoinna ma–to klo 9–16 sekä pe klo 9–15.

Kyselyyn vastataan nimettömästi, eikä yksittäisiä ihmisiä voida tunnistaa vastausten perusteella. Kyselyyn voi vastata 3.5.2023 saakka.

Kiitos jo etukäteen ajastasi. Jokainen vastaus on meille arvokas.

Vastaa kyselyyn Maptionnairessa

 

Lisätietoja kyselystä ja edistämisohjelmasta:

Nina Vartiainen, Suunnitteluinsinööri, puh. 040 356 6756, nina.vartiainen@raisio.fi   

Minna Raatikka, kävelyn ja pyöräilyn asiantuntija Movili, p. 040 518 0511, minna@movili.fi

Muokattu viimeksi
19.4.2023 10:38

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö