Vesimittarien vaihdot Raisiossa

Uutiset
Raision Vesi Oy vaihtaa säännöllisesti asiakkaidensa vesimittareita. Asentajallamme on aina yhtiön virallinen henkilökortti mukanaan.
Vaalea vesimittari ja kuparisia putkia.

Raision Vesi Oy vaihtaa asiakkaidensa vesimittareita säännöllisesti. Vesimittareita vaihdetaan, jotta mittaustulokset pysyisivät tarkkoina. Mittarit pyritään vaihtamaan pääsääntöisesti noin 10 vuoden välein. 

Mittarinvaihtoon liittyvä tarkempi ajankohta sovitaan aina puhelimitse. Mikäli emme muuten tavoita asiakasta, jätämme yhteydenottopyynnön. 

Muistattehan vesimittariin ja sen vaihtamiseen liittyen seuraavat asiat: 

  • Aina ei vesimittarin vaihto onnistu. Syy on siinä, että kiinteistön vesijohto on vanha ja heikkokuntoinen. Kiinteistön vesijohdon uusiminen on kiinteistönomistajan vastuulla. Vesi- viemäri- ja hulevesiputket tulisi saneerata korkeintaan keskimäärin n. 40 vuoden välein niiden hyvän toimintakunnon säilyttämiseksi, vesijohtovuotojen ja viemäriromahdusten välttämiseksi. Mikäli mittaria ei pystytä vaihtamaan, annamme kiinteistölle asiasta saneerauskehotuksen. 
  • Ennen vesimittarin vaihtoajankohtaa vesimittaritila tulee olla järjestetty sellaiseksi, että vaihto on yleensä mahdollista ja asentajalla on esteetön pääsy vesimittarille. Tämä tarkoittaa esimerkiksi vesimittarin edessä olevien tavaroiden tai kalusteiden siirtämistä muualle vaihdon ajaksi. 
  • Kukaan muu kuin Raision Vesi Oy:n asentaja tai sen erikseen valtuuttama yhteistyökumppani ei saa koskea vesimittariin. Muistattehan tämän, kun erilaiset yritykset tarjoavat kiinteistöille vesimittarien luentaan liittyviä palveluja. 
Muokattu viimeksi
15.1.2024 15:53

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Raision Vesi Oy