Vastaa kyselyyn ja auta kehittämään Raision liikuntapaikkoja

Uutiset
Monipuoliset liikuntapaikat ja luonto ovat suomalaisen liikuntakulttuurin vahvuuksia. Raision kaupunki haluaa kehittää liikuntaolosuhteitaan, ja sitä varten raisiolaisille ja muille alueen liikuntapaikkojen käyttäjille on avattu kysely, jolla kerätään mielipiteitä ja kehitysideoita alueen liikunta- ja urheiluolosuhteista. Kysely on osa Raision käynnistämää liikuntaolosuhteiden tulevaisuustyötä. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan palkintoja.
A-kirjaimen mallinen puukyltti, johon on kaiverrettu teksti Kullaanpolku.

Kyselyllä selvitetään muun muassa, missä raisiolaiset tällä hetkellä liikkuvat sekä missä ihmiset haluavat tulevaisuudessa liikkua. Toimivat olosuhteet ovat kaiken liikkumisen, liikunnan ja urheilun perusedellytys, ja kyselyn tavoitteena onkin saada kokonaiskäsitys siitä, mitä raisiolaiset toivovat liikuntapaikoilta.

– Kun tiedämme, mitä Raision liikuntaolosuhteilta odotetaan, pystymme painottamaan investointeja ja toimintaa oikeaan suuntaan sekä tekemään pidempiaikaisia suunnitelmia liikuntapaikkojen suhteen, Raision kaupungin liikunta- ja nuorisotoimen johtaja Karita Toivonen kertoo.

Raision liikuntaolosuhteiden kyselyyn voi vastata 7.11. asti. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan neljä kymmenen kerran sarjakorttia Uintikeskus Ulpukkaan (arvo á 70,50 €). Kyselyyn vastataan nimettömästi, eikä vastauksia voi yhdistää arvontaa varten yhteystietonsa jättäneiden henkilötietoihin. Siirry vastaamaan kyselyyn. 

Kyselyn tuloksia käytetään Raision liikuntapaikkastrategian laadinnassa, kun Raision liikuntapaikkoja, kuten uimahallia, urheilukenttiä, lähiliikuntapaikkoja, kuntoratoja ja ulkoilureittejä, kehitetään käyttäjien tarpeisiin sopiviksi. 

Muokattu viimeksi
12.10.2021 13:59

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu