Vapaaehtoisten kiitosjuhlaan tulossa 140 henkilöä

Uutiset
Raision kaupunki ja Raision seurakunta järjestävät kiitosjuhlan Raisiossa toimiville vapaaehtoisille 11.4. Juhlaan on ilmoittautunut 140 henkilöä. Luvassa on musiikkia, kakkukahvit, puheita ja paljon arvokkaita vertaiskokemuksia.
Tulppaaneja Raision keskustassa valoverkon alla.

Juhlaan on ilmoittautunut vapaaehtoisia monenlaisista vapaaehtoistöistä. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja myös vapaaehtoisilta itseltään. Puheenvuoron pitävät myös kaupunginjohtaja Eero Vainio ja hyvinvointivointikoordinaattori Heidi Suominen. Tilaisuudessa pidetään lisäksi vapaaehtoisten hyvinvointihetki.

- Vapaaehtoiset tekevät sanoinkuvaamattoman arvokasta ja merkityksellistä työtä ja heitä halutaan kerran vuodessa kiittää ja muistaa muun muassa kaupunkitasoisella kiitosjuhlalla. Vapaaehtoistöitä ja tarpeita koordinoidaan Raisiossa laajalla yhteistyömallilla. Yhteistyö esimerkiksi järjestöjen ja seurakunnan kanssa on vahvaa, jotta saamme toimijoita tarpeiden äärelle. Eri toimijoiden vapaaehtoistöitä löytyy niin kylämummeista kouluvaareihin kuin ystävätoiminnasta Luontoluotseihin ja laulajiin. Kaupungin kautta pyöritetään vertaisliikuttajia ja kaupungissa ylipäätään on tarjolla vapaaehtoistöitä kouluissa, nuorten parissa ja vaikkapa ylijäämäruuan jakelutehtävissä, kertoo Heidi Suominen.

Raisiossa erilaisia vapaaehtoistöitä voi löytää vapaaehtoistyö.fi-sivuston kautta. Syyskaudella vapaaehtoisille on mm. luvassa heidän omaa hyvinvointiaan edistävää koulutusta.

Hyvinvointikoordinaattori
Matkapuhelinnumero
+358 40 530 3752
Address
Kaupungintalo
Muokattu viimeksi
5.4.2024 7:54

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Kaupunki ja päätöksenteko