Valokuvauskilpailu nuorille

Uutiset
Kuva metsästä

Hei, raisiolainen nuori! Mitä Suomen luonto sinulle merkitsee? Osallistu Raision kaupungin perhepalvelujen järjestämään valokuvauskilpailuun.

Kilpailun teemana on ”mitä Suomen luonto merkitsee sinulle”. Valokuvien tulee esitellä Suomen luontoa; metsää, kasveja, eläimiä ja kaikkea sitä, mitä Suomen luonto tuo sinulle mieleen. Kuvissa ei saa esiintyä ihmisiä.

Kuvia voi lähettää 31.10. saakka.

Osallistuminen ja kuvien toimittaminen

Kilpailuun voivat osallistua vuosina 2001-2007 syntyneet raisiolaiset ja ruskolaiset nuoret. Yksi kilpailija saa osallistua kilpailuun enintään viidellä kuvalla, ja hänellä täytyy olla kaikki oikeudet kuviin ja niiden julkaisemiseen. Kilpailukuvan tulee olla aiheeltaan teeman mukainen ja aiemmin julkaisematon.

Kilpailukuvat tulee nimetä seuraavasti: kuvan nimi-kuvaajan sukunimi. Kuvan mukana on lähetettävä kuvaajan etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Kilpailija voi halutessaan liittää mukaan myös tarinan tai kertomuksen kuvastaan.

Kilpailukuvat lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: kilpailu@raisio.fi

Palkinnot

Kilpailun kolme parasta kuvaa palkitaan, ja kymmenen parasta kuvaa pääsevät kehystettyinä Raision perheneuvolan yleisten tilojen seinille. Voittajakuvan ottaneesta kilpailijasta tehdään myös kirjoitus paikallislehteen.

Kilpailun järjestäjä ei vaadi muita oikeuksia kuviin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden näin halutessaan palkita myös muita kilpailuun osallistujia.

Tekniset vaatimukset

Kilpailuun hyväksytään vain digitaalisia tiedostoja. Maltillinen kuvankäsittely on sallittua; hyvässä kuvassa kuvankäsittely ei näy. Kuvien tulee olla jpg-muotoisia, ja kooltaan vähintään 1920 pikseliä pitkältä sivultaan.

Lisätiedot:

perhevalmentaja Petra Nummi, Petra.Nummi@raisio.fi

Muokattu viimeksi
13.2.2020 0:26

Asiasanat

Nuoret