Ulpukan kuntosalille pitää toistaiseksi varata aika

Uutiset
Uintikeskus Ulpukka ja Ulpukan kuntosali aukeavat maanantaina 3.5. Kuntosalilla saa olla samanaikaisesti korkeintaan kuusi henkilöä, ja siksi kuntosalille on toistaiseksi varauskäytäntö.
Kuntosalilla käytettäviä käsipainoja.

Kuntosalivarauksen voi tehdä tunniksi ja ainoastaan tasatunneille. Aamun eli ennen klo 12 alkavan vuoron voi varata aikaisintaan edellisenä päivänä. Iltapäivän eli klo 12 ja myöhemmin alkava vuoro on mahdollista varata vasta saman päivän aikana. Maanantaille 3.5. varauksia otetaan poikkeuksellisesti vastaan huomenna perjantaina 30.4. klo 7–17 välisenä aikana.

Aika varataan soittamalla Ulpukan palvelupisteelle numeroon 044 797 1681. Tekstiviesteillä tai vastaajaan tulleita varauksia ei oteta vastaan. Jos kuntosalilla on tilaa, varauksen voi tehdä myös suoraan palvelupisteeltä, minkä jälkeen voi siirtyä harjoittelemaan. Kuntosalin käyttö sisältyy Ulpukan sisäänpääsymaksuun.

Ulpukassa on käytössä kahden tunnin aikaraja. Pukuhuoneissa kaappeja on käytössä rajoitetusti, ja on suositeltavaa, että saunassa on samanaikaisesti korkeintaan 6–8 henkilöä. Tiloissa on voimassa hygienia- ja turvavälisuositukset ja aulassa sekä pukuhuoneissa maskisuositus. Sairaana uimaan tai kuntosalille ei pidä mennä.

Muokattu viimeksi
29.4.2021 11:20

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Ulpukka