Torstaina 1.7. aukeaa lisää koronarokotusaikoja

Uutiset
Torstaina 1.7. klo 8 avataan lisää koronarokotusaikoja 16 vuotta täyttäneille sekä riskiryhmiin kuuluville 12–15-vuotiaille raisiolaisille ja ruskolaisille. Rokotusaikoja on tarjolla totuttua vähemmän, koska aiempaa suurempi osa Raisioon saapuvista rokotteista tarvitaan tehosterokotuksiin. Raision kaupunki vastaa Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen rokotuksista.
Nuori aikuinen saa rokotuksen käsivarteen.

Raision rokotusaikoja voi varata ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa raisio.terveytesi.fi. Myös 16–17-vuotiaat voivat varata ajan sähköisesti, mikäli heillä on mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen. 12–15-vuotiaiden riskiryhmäläisten rokotusajat varataan vain puhelimitse terveysaseman ajanvarauksesta. Jos ajanvaraus tehdään puhelimitse, terveysaseman ajanvarauksen äänivalikosta pitää valita kohta "koronarokotukset".

Sähköistä ajanvarausta kannattaa myös seurata säännöllisesti, sillä aikoja avautuu uudestaan varattavaksi muun muassa peruutuksista johtuen.

Tehosterokotusaika on tasan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta, ja aika annetaan ensimmäisellä rokotuskerralla. Aikaa varatessa on erittäin tärkeää tarkistaa, että myös tehosterokotuksen ajankohta on itselle sopiva.

Tietoa koronarokotuksista Raision koronarokotussivulla

Muokattu viimeksi
30.6.2021 15:29

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona