Raisiolainen yritys: Kuntogolf Oy tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia

Uutiset
Hyvän olon keskus Raision Piilipuunkadulla liikuttaa ihmisiä ja vuokraa toimistotiloja yritysten käyttöön. Kiinteistössä toimiva Raision Kuntogolf Oy tarjoaa yhdessä kiinteistön muiden yritysten kanssa monenlaisia mahdollisuuksia.  
Tiia Sucksdorf istuu sohvalla koiran kanssa. Taustalla liikuntasali.

Kuntogolf Oy avasi ovensa Hyvän olon keskuksessa vuonna 2021. Seuraavana vuonna Kuntogolfin toiminta laajeni, kun yrittäjät Tiia Sucksdorf ja Anssi Heinonen ostivat neljä padelkenttää osaksi toimintaansa. Nyt saman katon alla sujuu niin golf, kuntosaliharjoittelu kuin padelkin.  

Kuntogolfissa golfharjoitukset onnistuvat säällä kuin säällä. Harrastajien käytössä on kaksi Trackman-golfsimulaattoria satoine kenttineen, lähipelialue ja lyöntiharjoittelualue, joissa pelaaminen on mahdollista yksin tai ryhmässä. Suuri kuntosali on varusteltu laadukkain laittein ja mikäli apua tai neuvoja harjoitteluun tarvitaan, on saman katon alla sijaitsevan Kuntokamarin ammattitaitoinen henkilökunta valmiina auttamaan. Personal trainer, fysioterapia- ja hierontapalvelut löytyvät kaikki Hyvän olon keskuksesta, jossa Kuntogolfin toimitilatkin sijaitsevat.  

- Treenien ja pelien jälkeen käytössä on saunaosasto kylmäaltaineen. Jälkipelit voi hyvin pitää viihtyisässä kahviossa tai loungetiloissa makoisan purtavan ja juotavan äärellä, Tiia kertoo yrityksen palveluista.  

Tiloja on mahdollista vuokrata myös esimerkiksi niin yritysten kuin muidenkin ryhmien yksityistilaisuuksiin.  

Tiia rantautti padelin Turun seudulle 

Raision Kuntogolf Oy:n yrittäjä Tiia Sucksdorf on innovatiivinen toiminnan ihminen, joka nauttii yrittäjyyden tuomasta vapaudesta.  

- Ensimmäisen oman yritykseni, vesijettivuokraamon perustin vuonna 2008 äitiyslomalla ollessani, Tiia kertoo. Babysitteri autoon ja vesijetit asiakkaalle, näin kului äitiysloma.  

Padel tuli Suomeen vahvasti vuonna 2018. Tiia oli tällöin ensimmäisenä tuomassa lajia ja kenttiä Turun alueelle.  Muutamassa vuodessa kenttiä oli Turussa, Raisiossa ja Naantalissa yhteensä 28. 

- Myin yrityksen vuonna 2021 ruotsalaiselle Padel United yritykselle ja ajoitus oli kannaltani kyllä loistava. Jäin hetkeksi yritykseen toimitusjohtajaksi, mutta yrittäjäsieluni ei pystynyt huonoihin kompromisseihin, Tiia naurahtaa.  

- Nautin monipuolisesta tekemisestä ja olen toiminnassa mukana ”kädet saveen” -periaatteella. Mikään työ yrityksen pyörittämisessä ei ole minulle vierasta tai vastenmielistä, paperien ja excelien pyörittely tosin ei listan kärkipäähän nouse, Tiia toteaa. 

Raisiossa on hyvä yrittää ja asua 

Tiian elämään liikunta on kuulunut pienestä pitäen ja yritystoiminnan pyörittäminen liikunta-alalla on luonnollinen jatkumo tälle elämäntavalle. Liikkuva ihminen voi hyvin ja tätä sanomaa ja elämäntapaa Tiia haluaa olla mahdollistamassa kaikille tarjoamalla edullisempia liikuntamahdollisuuksia niin junioreille kuin senioreillekin. 

- Yrityksen perustaminen juuri Raisioon oli erinomainen ratkaisu. Tällaisessa pienemmässä kaupungissa palvelut ovat helposti saavutettavissa, välimatkat lyhyitä ja toiminta joustavaa. Raisiossa ihmisen on hyvä yrittää ja asua, sanoo vuodesta 2005 asti Raisiossa asunut Tiia. 

Muokattu viimeksi
26.10.2023 16:02