Raisiolainen yritys: Hurmaava Oy

Uutiset
Mikä yhdistää nukkuvaa marsua, vauvauintia ja häitä? Yrittäjäpariskunta Annu ja Antti Saaren Hurmaava Oy.
Hurmaavan hattaran yrittäjäpariskunta Annu ja Antti yrityksen tiloissa kädessään Hurmaava hattara -kyltti.

Antti on toiminut rakennusalalla yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen. Annu sen sijaan kertoo, että hänen yrittäjyytensä alkoikin vähän sattumalta. Annu postaisi Facebookiin valokuvan Hilla- marsustaan köllöttelemässä itsetehdyssä pesässä. Kuvat herättivät lemmikkien omistajia kyselemään, mistä näitä herkullisen värisiä petejä saa. Näin syntyi Unipussit tuotemerkki. Tänä päivänä verkkokaupan valikoimiin kuuluu laaja valikoima herkullisen värisiä unituubeja, -pusseja ja -riippuja lemmikeille. Kotimaiset tuotteet ovat päätyneet myös monien lemmikkieläinliikkeiden valikoimiin.

Koti ja työtilat saman katon alla

Annun ja Antin koti ja työtilat sijaitsevat kompaktisti samassa talossa Raisiossa ja näin yrittäjien perhearki kahden lapsen kanssa pyörii joustavasti. Ja olohuoneen lattialla olevasta kasasta saikin alkunsa somistevuokraamo Hurmaava hattara. Annu on ollut innokas kirppistelijä ja alkuun vuokrattavat esineet olivat pitkälti kierrätettyjä ja kunnostettuja.

Vuonna 2018 toiminnan lähtiessä käyntiin, kilpailevia vuokraamoja ei juurikaan ollut ja Hurmaava hattara löysi asiakaskuntansa nopeasti erityisesti häiden, mutta myös muiden juhlien järjestäjien parista. Juhlasomisteiden ja tarvikkeiden vuokraustoiminnan päästyä vauhtiin, vuokrattavien tuotteiden määrät ovat kasvaneet ja kierrätettyjen osuus on näin pienentynyt. Asiakkaat varaavat tuotteet verkkokaupan kautta ja noutavat ne itse varastolta. Sesonkiaikana Antti matkaa kerran viikossa Espooseen tilattujen tuotteiden kera pääkaupunkiseudun asiakkaiden palveluna.

Vauvauinnista valokuvaajaksi

Tänä päivänä Hurmaava Oy:n toimialat työllistävät myös aiemmin rakennusalan yrittäjänä toimineen Antin täysipäiväisesti. Antti on innokas valokuvaaja ja harrastuksesta tulikin osa yrityksen liiketoimintaa. Saaret kävivät vauvauinnissa esikoisensa kanssa ja siellä kaivattiin uutta kuvaajaa vauvojen vedenalaiseen kuvaamiseen. Annun pienen suostuttelun jälkeen Antti innostui asiasta. Kahden viikon varoitusajalla kalusto oli hankittu ja vedenalaiset kuvaukset käynnistyivät Kuvauspalvelu Kukkuun nimellä. Nykyään Antti viettää noin 60 päivää vuodessa pienten uimareiden parissa pääasiallisesti Varsinais-Suomessa, mutta tarvittaessa keikalle lähdetään kauemmaksikin.

Annu Ja Antti katsovat tulevaisuuteen positiivisin ja avoimin mielin: mitä mahdollisuuksia se Hurmaavan toimintaan vielä tuokaan. Yksi asia on kuitenkin varma, Raisiossa pysyy koti ja yritys jatkossakin, paljasjalkainen raisiolainen Annu toteaa!

Pieni lapsi veden alla kädessään vesilelu ja päässään uimalasit.

lateral-image-left
Muokattu viimeksi
9.4.2024 10:36

Asiasanat

Työ ja yrittäminen