Raisiolainen, arvioi asuinpaikkasi ja voita 10-kortti Ulpukkaan!

Uutiset
Raisio on yksi viime aikojen merkittävistä muuttovoittajista jopa valtakunnallisesti. Moni on tullut kaupunkiin selvittämään, että mikä on ‘se kiva, joka ei näy ohikulkijalle’ ja päätynyt tilaamaan muuttoauton Raisioon. Nyt asukkailla on mahdollisuus jättää asuinpaikastaan arvio naapurustopalvelu Know Your Hoodsiin ja kertoa omista kokemuksistaan. Asuinpaikkaansa 5.12. mennessä kommentoineiden raisiolaisten kesken arvotaan kaksi kymmenen kerran sarjakorttia Uintikeskus Ulpukkaan.
Raision keskustan tie pimeällä. Valot loistavat kerrostalon ikkunoissa.

Know Your Hoods on ollut Raisiossa käytössä vuoden päivät ja muuttajien lisäksi myös moni asukas on löytänyt palvelun ja innostunut muun muassa innostavista haasteista ja vinkeistä erilaisten aktiviteettien pariin. Palvelu kokoaa yhteen tietoa, tunnelmia ja asukkaiden tarinoita – sekä kannustaa asukkaita kertomaan omasta asuinpaikastaan.

­– Kertomalla omista kokemuksistasi autat muuttoa pohtivia löytämään itselleen sopivimman asuinpaikan. Muuttajat haluavat kuulla todellisten asukkaiden kokemuksia ja tietenkin myös kaupunki haluaa tietää, mitä mieltä asukkaat ovat, kommentoi Raision viestintäjohtaja Minna Heikkilä.

Miten jätän arvioinnin?

– Arvion jättäminen on käyttäjien antaman palautteen perusteella helppoa, tosin ennen sitä käyttäjien pitää rekisteröityä palveluun. Näin varmistamme sen, että ihmiset arvioivat todellisia asuinpaikkojaan, muistuttaa Know Your Hoodsista vastaava Susanna Lahtinen. 

Arvion voi jättää Know Your Hoodsin verkkosivulla seuraamalla seuraavia ohjeita:

  1. Suuntaa Know Your Hoodsin verkkosivuille.
  2. Klikkaa painiketta Rekisteröidy palveluun
  3. Täytä pyydetyt tiedot ja seuraa ohjeita. Palvelu ei tallenna osoitetietojasi vaan käyttää niitä ainoastaan määrittämään asuinalueesi. Varmistathan karttanäkymästä, että valitsemasi osoite on oikeassa paikassa.
  4. Paina Rekisteröidy-painiketta ja seuraa ohjeita. Turvallisuussyistä pyydämme sinua vahvistamaan rekisteröitymisen sähköpostissasi. 
  5. Rekisteröitymisen jälkeen pääset omaan profiiliisi. Klikkaa Jätä arvostelu -painiketta ja pääset jättämään kommenttisi. 
  6. Voit arvioida asuinpaikkaasi sekä antamalla sydämiä eri teemoista kuten palveluista, liikenneyhteyksistä ja viihtyvyydestä asteikolla 1­–5 sekä kirjoittamalla sanallisen arvion.
  7. Klikkaa lopuksi Julkaise arvostelu -painiketta ja arvostelusi on julkaistu.
  8. Osallistu palkintojen arvontaan. 5.12. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan kaksi kymmenen kerran sarjakorttia (arvo á 70,50 €) Uintikeskus Ulpukkaan!

 Know Your Hoods on turkulaisen kuntamarkkinoinnin ja kotoutumisen asiantuntijan CYF Digitalin palvelu, jossa Raisio on ollut mukana viime vuoden marraskuusta.

Muokattu viimeksi
25.11.2021 10:07

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö