Raisio käynnistää mahdollisuuden lasten ja nuorten päivittäiseen ruokailuun

Uutiset
Raision kaupunki tarjoaa tiistaista 7.4. alkaen päivittäistä ruokailumahdollisuutta lapsille ja nuorille. Ruokailumahdollisuus on osa Raision ennalta ehkäisevää lastensuojelua. Jos perheessä koetaan, että huollettavalle on vaikeuksia järjestää päivittäistä lämmintä ateriaa, voi Raisiossa ottaa yhteyttä perhepalveluiden numeroon.
kouluruoka-annos

Tavoitteena on tukea perheiden selviytymistä korona-arjen keskellä. Asiasta on tiedotettu perheitä Wilman kautta viime perjantaina.

Raisiossa on myös kartoitettu mahdollisuutta laajempaan ruokailumahdollisuuteen, mutta toistaiseksi on kuitenkin katsottu, että laajamittainen jakelu saattaa johtaa lisääntyviin kontakteihin ja kokoontumisiin. Esimerkiksi Vaisaaren yläkoulun kohdalla Raisiossa puhuttaisiin mahdollisesti satoihin nousevasta henkilömäärästä päivittäin.

- Myös ruoan jakelussa tulee huomioida hygienia ja kontaktien minimoiminen, selventää Raision johtava ylilääkäri Arto Raassina

Kaupungin johtoryhmä seuraa tilannetta ja valmistautuu toiminnan palauttamiseen normaaliksi heti, kun rajoituksia ryhdytään purkamaan.

- Seuraamme koko ajan tilannetta niin valtakunnallisesti kuin myös alueellisesti ja muutamme linjauksia, jos ja kun ohjeistuksissa tapahtuu muutoksia, sanoo Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen.

Raision perhepalvelut tavoittaa numerosta p. 044 797 2394. 

Muokattu viimeksi
7.4.2020 9:05