Raisio järjestää kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisen

Uutiset
Raisio järjestää kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisen keskiviikkona 31.3. klo 17-18. Virtuaalitapaaminen toteutetaan Teams Live -alustalla, johon pääsee liittymään mukaan nettiselaimella.
kaupunginjohtaja Eero Vainio

Kaupunginjohtaja Eero Vainio aloitti tehtävässään marraskuun alussa viime vuonna. Korona-ajan kokoontumisrajoitukset ovat vaikeuttaneet kaupunkilaisiin tutustumista. Virtuaalitapaamisessa kaupunginjohtaja esittäytyy ja kertoo lyhyesti Raision ajankohtaisista asioista muun muassa kouluverkkouudistuksesta sekä koronatilanteesta. Tapaamisen keskiössä ovat kaupunkilaisten kysymykset, joihin kaupunginjohtaja vastaa tilaisuuden aikana.

Kysymyksiä kaikista Raision kaupunkia koskevista asioista voi esittää ennakkoon nettilomakkeella viimeistään sunnuntaina 28.3. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää tilaisuuden aikana myös chatissä. Jos kysymyksiä saadaan runsaasti, ensin vastataan ennakkokysymyksiin.

Tilaisuuteen on saatu idea Kangasalta, jossa kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen on toteutettu jo kahdesti. Virtuaalitapaamisesta suunnitellaan toistuvaa tapahtumaa myös Raisiossa. Linkki tilaisuuden tallenteeseen on katsottavissa Raision kaupungin verkkosivuilla kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Jätä ennakkokysymys tästä linkistä.

Liity virtuaalitapaamiseen tästä linkistä.

Muokattu viimeksi
23.3.2021 9:00

Asiasanat

Kaupunki ja päätöksenteko