Kuudesluokkalaisille annettiin maskisuositus

Uutiset
THL on päivittänyt maskisuositusta ja suosittelee vastedes maskin käyttöä 12 vuotta täyttäneille. Taustalla on Maailman terveysjärjestö WHO:n suositus, jonka mukaan 12-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulisi noudattaa aikuisten maskisuositusten periaatteita.
Tennarit, reppu, kännykkä, vihkoja ja kyniä.

THL suosittelee kasvomaskin käyttöä koko maassa. Epidemian kiihtymis- ja leviämisvaiheessa maskisuositus koskee peruskouluja kuudennesta luokasta lähtien sekä toisen asteen oppilaitoksia ja korkeakouluja. Peruskoulussa maskisuositusta toteutetaan luokka-asteittain riippumatta yksittäisten oppilaiden iästä. 

Varsinais-Suomi kuuluu edelleen pandemian leviämisvaiheeseen. Alueellinen koronakoordinaatioryhmä ja Raision kaupungin pandemiaryhmä suosittelee myös perusopetuksen kuudennen luokan oppilaille maskin käyttöä koulupäivien aikana. Yläkouluissa maskit ovat jo käytössä. Maskit jaetaan kouluilla ja oppilaat opastetaan niiden oikeaoppiseen käyttöön ja hävittämiseen. Tarkemmat ohjeet tulevat rehtorilta ja opettajilta. Asiasta on tiedotettu huoltajille Wilman kautta.

Sivistysjohtaja
Organisaatio
Sivistyskeskus
Matkapuhelinnumero
+358 04 019 44295
Sähköposti
Address
Nallinkatu 2
Muokattu viimeksi
12.1.2021 11:25

Asiasanat

Lapsiperheet
Koulutus ja varhaiskasvatus
Perusopetus