Keskustakyselyllä haetaan ajatuksia Raision keskustan kehittämiseen

Uutiset
Asukaskysely jatkaa toukokuun keskustailtojen tiedonkeruuta. Kaikille avoimella kysellä haetaan näkemystä ja ideoita viihtyisän ja vehreän keskustan toteuttamiseksi.
Keskustavisio havainnekuva joukkoliikenne.

Keskusta on kaupungin keskeinen liikenteellinen ja kaupallinen keskus ja tärkeimpiä kehitettäviä alueita Raisiossa. Tulevaisuudessa keskusta on yhä useamman koti, kun kehittäminen pääsee vauhtiin.

Keskustan uudistamisen päätavoite on tehdä yhdessä paras mahdollinen Raision keskusta. Kyselyssä on mahdollisuus kertoa millaisilla ratkaisuilla Raision keskustasta tulisi nykyistä viihtyisämpi, mitä keskustasta nyt puuttuu tai millaisia kohtaamisen paikkoja keskustassa voisi tulevaisuudessa olla.

Yksi Raision keskustan uudistamisen toimenpiteistä on ohjata Raision läpi kulkevan E18-väylän liikenne keskustan kohdalla tunneliin. Tunnelin päälle kannelle on suunniteltu uutta viihtyisää ja käveltävää keskusta-aluetta. Kyselyssä pyydetään ideoita kannen kehittämiseen ja vastauksissa voi kertoa, mitä tai millaisia palveluita kannella voisi olla.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kysely on avoinna 29.6.2022 asti.

Osallistu tästä linkistä Raision keskustan ideointiin

Muokattu viimeksi
19.12.2023 10:09

Asiasanat

Yrittäjät
Asuminen ja ympäristö
Kaupunki ja päätöksenteko
Asuminen
E18 Raision keskusta
Rakennettu ympäristö