Kesätöihin palkataan 62 nuorta

Uutiset
Kesätyöpaikkoja on tänä vuonna tarjolla mm. kesäleireillä, päiväkodeissa, viheryksikössä, siivoustyössä, kirjastossa ja Hahdenniemen ranta-alueella. Nuorille on ilmoitettu valinnoista huhtikuun alussa.
Kirjaston kesätyöntekijä täyttää kirjaston hyllyä.
  • Kesätyöpaikkoja yhteensä 62
  • Hakijoita 206
  • Haastateltuja 170
  • Kesätyöntekijän palkka 900 € / 4 viikkoa

Raision kaupungin nuorisopalveluiden työntekijät ovat haastatelleet kaikki kesätyötä hakeneet nuoret. Osalle nuorista haastattelutilanne on ollut ensimmäinen kosketus työelämään. 

Osalle hakijoista tarjoutuu mahdollisuus viettää kesälomaa työn touhussa. Kesätyöpaikkoja on tänä vuonna tarjolla nuorisopalveluiden kesäleireillä ja kesätoiminnassa, päiväkodeissa, liikuntapalveluiden Sportti-leireillä, viheryksikössä, siivoustyössä, liikuntapaikkojen ja alueiden hoidossa sekä kirjastossa. Lisäksi paikkoja avautui Hahdenniemen ranta-alueen hoitoon neljälle nuorelle.

Nuorille tarjottavat kesätyöt ovat usein avustavia tehtäviä. Jokainen nuori saa ohjeet tehtävään työhön aikuiselta työntekijältä. Osa nuorista on vielä alaikäisiä kesätyön aikana, joten heidät huomioidaan alaikäisiä työntekijöitä koskevien sääntöjen mukaan. Nuoret ovat kesätyössä myös oppimassa työntekoa. 

Nyt odotamme innolla kesää ja uusia kesätyöntekijöitä! Kohta nähdään!

Muokattu viimeksi
17.4.2024 13:20

Asiasanat

Nuoret
Kaupunki ja päätöksenteko
Työ ja yrittäminen