Joulu alkaa Raisiossa – kuusen valot syttyvät ja Kirjastotalolla koko perheen joulunavaus keskiviikkona 27.11.2019

Uutiset
Joulukuusen valot.

Raision kaupungintalon joulukuusi tulee tänä vuonna Inkoisista, ja sen on lahjoittanut Tero Laakso. Kuusi on noin 30 vuotta vanha, ja sillä on pituutta 16 metriä.

Raision torin kuusi on puolestaan 7-metrinen, ja se tulee Jouko ja Pirjo Laakkosilta Kerttulasta.

Molempia kuusia valaisee 450 lamppua. Kaupungintalon kuusen valot sytytetään keskiviikkona 27.11 ja torin kuusen valot torstaina 28.11.

Kirjastotalon perinteinen koko perheen joulunavaus

Raision Kirjastotalon perinteinen joulunavaus on koko perheelle suunnattu jouluinen tapahtuma keskiviikkona 27.11. klo 16 alkaen.

Tunnelmaa nostattavat Friisilän alakoulun musiikkiluokkalaiset klo 18. Illan aikana musiikkia soittavat lisäksi Pommarin bändikerholaiset. Joulunavaukseen kuuluu myös askartelu Hannelen ja Tainan kanssa. Pieniä jouluihmisiä ohjaa Sanna ja Joonas klo 16–17. 

Jos joulu tuntuu olevan vielä ihan liian kaukana, satujen kuunteleminen voi auttaa ainakin perheen pienempiä. Satunurkassa jouluisia tarinoita lukee Joonas klo 17 alkaen. Lisäksi NuoLessa jouluisia tonttukisailuja.

Joulunavaukseen kuuluvat tietenkin myyjäiset, joissa on mukana useita paikallisia käsityöläisiä. Myyntipöydät notkuvat keramiikkaa, villasukkia, koruja, myssyjä ja monenlaisia muita käsitöitä vaikka lahjapakettiin.

Viimeisen tiedon mukaan joulupukki on raivannut kalenteriinsa tilaa ja saapuu paikalle Korvatunturilta. Glögiä ja pipareita on tarjolla kaikille kävijöille. 

Muokattu viimeksi
13.2.2020 0:26