JHL:n ulosmarssi sulkee lajitteluaseman Raisiossa, Turussa ja Paraisilla

Uutiset
Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) lajitteluasemat Turussa, Raisiossa ja Paraisilla ovat suljettuina maanantaina 29. marraskuuta kello 13–16. Syynä asemien sulkemiseen on Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n osana Arkea Oy:n työtaistelua järjestämä ulosmarssi Turun kaupungissa ja monissa sen omistamissa yhtiöissä. Lounais-Suomen Jätehuolto on 17 kunnan omistama yhtiö.
Henkilö pitää käsissään erilaisia roskia, kropasta näkyy vain alaosa.

Kolmen tunnin mittainen kiinniolo keskellä päivää koskee pientuojia palvelevia lajitteluasemia Turun Topinojalla, Raision Isosuolla ja Paraisten Rauhalassa. Ulosmarssin aikana pakkaavien jäteautojen ja muiden suurtuojien palvelut pystytään hoitamaan normaaliin tapaan ainoastaan Topinojan ja Korvenmäen jätekeskuksissa.  

LSJH:n lajitteluasemat palvelevat asiakkaitaan maanantaina 29.11. normaalien aukioloaikojen mukaisesti ennen ja jälkeen ulosmarssin. Lajitteluasemat suljetaan tasan kello 13 ja portit avataan jälleen kello 16. Lajitteluasemalle maanantaina asioimaan suuntaavien kannattaa varautua siihen, että saapujat joudutaan ulosmarssin aikana käännyttämään pois asemien porteilta.  

Asemakohtaiset aukioloajat löytyvät osoitteesta www.lsjh.fi.

Muokattu viimeksi
29.11.2021 9:28

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Jätehuolto