Hiekoitushiekan poisto etenee

Uutiset
Hiekotushiekan poisto on aloitettu 8.4.2024.
Keväiset tulppaanit keskustassa

22.4.2024 Hiekoitushiekan poisto keskustan ja kauppakeskuksen alueilta sekä A-luokan kevyenliikenteen väyliltä valmistuu tällä viikolla. Sen jälkeen aloitamme hiekoitushiekan poiston asuinalueilta, suunnaten Ihalasta Kaanaan kautta Tikanmaalle ja Petäsmäestä Kuloisten ja Pasalan kautta Huhkon alueelle. Kun karkean irtosepelin harjaus on valmis, alueille suoritetaan imuharjaus, jossa puhdistetaan kaduille jäänyt mahdollinen sepeli ja hienoaines. Harjaukset etenevät aikataulun mukaisesti, mutta mahdolliset lumisateet ja yöpakkaset voivat viivästyttää työn etenemistä.

15.4.2024 Hiekoitushiekan poisto etenee aikataulussa. Lähes kaikki A-luokan kevyenliikenteenväylät on harjattu. Myös keskustan aluetta ja kauppakeskuksen alueita on puhdistettu. Tällä viikolla jatketaan 1. kiireellisyysluokan katujen harjausta ja aloitetaan muiden alueiden harjaus Ihalasta.

8.4.2024 Työt etenevät keskustasta, A-luokan kevyen liikenteen väyliltä ja kauppakeskuksen alueelta asuntokaduille. Hiekkaa poistetaan myös katujen viherkaistoilta. Hiekanpoisto on tarkoitus saada valmiiksi kuukauden kuluessa. Sääolosuhteet voivat vaikuttaa valmistumisaikaan ja erityisesti yöpakkaset viivästyttävät työtä.

Muokattu viimeksi
22.4.2024 15:53