25.8.2020 - 22.9.2020

StepApp-valmennus® uusperheille elo-syyskuussa

Kuva
Neljä paperista sydäntä roikkuu pyykkinarulla.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
25.8.2020 - 22.9.2020
Aika
klo 17-18.30
Sijainti

Leijapuiston päiväkoti
Haunistentie 9
21280 Raisio

Järjestäjä
Stepping-hanke, Suomen Uusperheiden Liitto ry
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeen StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat StepApp-valmentajat, sosiaalityöntekijä Pia Pelkonen, palveluohjaaja Minna Lehtinen & varhaiskasvatuksen erityisopettaja Leena Morlin-Kokkola. Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Varsinais-Suomen alueella.

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Valmennus järjestetään Leijapuiston päiväkodissa, osoitteessa Haunistentie 9, Raisio. Tapaamiset ovat tiistaisin 25.8., 1.9., 8.9., 15.9. ja 22.9. klo: 17-18.30.

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen alla olevasta linkistä. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Yhteistyössä Stepping-hankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään ja Raision perhepalveluiden lisäksi ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification for Health Promotion sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Asiasanat

Luennot ja kurssit