23.11.2019 - 7.12.2019

Joulupuu – hyväntekeväisyyskeräys 23.11. - 7.12.2019

Kuva
Piirretty joulukuusi

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
23.11.2019 - 7.12.2019
Sijainti

Raisio Center ja Raision Myllyn Prisma
Voudinkatu 5
21200 RAISIO

Järjestäjä
Lion Club Naantali-Raisio

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Joulu on juhla, jolloin monen lapsen haaveissa on löytää paketti kuusen alta.
Turhan monen lapsen haave jää kuitenkin toteutumatta. Valtakunnallisen Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräyksen avulla jaetaan jouluiloa ja tehdään lahjahaaveista totta.

Lions Club Naantali-Raisio organisoi yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisosastojen sekä alueen muiden LC-klubien kanssa myös tänä vuonna Joulupuu-keräyksen. Keräys järjestetään jo kymmenennen kerran. Hyväntekeväisyyskeräys toteutetaan 23.11.-7.12.2019 välisenä aikana. Ideana on tarjota ihmisille ja yrityksille helppo tapa saada hyvä joulumieli ja levittää sitä eteenpäin. Hyväntekeväisyysprojekti keräsi viime vuonna Naantalin, Raision ja Maskun vähävaraisille lapsiperheille lähes 3 000 lahjaa ja yli 800 ruokalahjakorttia. Apua jouluilon saavuttamiseksi tarvitaan taas tänäkin vuonna.

Jouluilon jakaminen oman paikkakunnan lapsiperheille on keräyksen avulla todellakin hyvin helppoa. Valitse kuusesta mieleinen lahjansaajan kortti (esim. poika 11 v), hanki lahja valitsemallesi lapselle, paketoi lahja ja kirjoita korttiin, mitä lahja sisältää. Kiinnitä kortti lahjaan ja tuo se Joulupuu -keräyspisteeseen 7.12. mennessä.

Joulupuun löydät K-Supermarket Raisio Centeristä, Raision Myllyn Prismasta,
K-Supermarket Ukko-Pekasta Naantalista, Naantalin S-marketista, K-market Maskusta sekä Rymättylässä Osuuspankista ja Kahvila Tuulisolmusta.

Keräykseen voivat osallistua kaikki – sekä yksityishenkilöt että yritykset. Lahjojen lisäksi voi joulumieltä jakaa perheille myös ostamalla Joulupuu-kauppiailta ruokalahjakortteja / valmiiksi pakattuja ruokakasseja.

Lionsklubien ja MLL:n vapaaehtoiset hoitavat lahjojen keräyksen ja lajittelun. Raision, Naantalin ja Maskun sosiaalitoimi sekä seurakuntien diakoniatyö huolehtivat lahjojen jakamisesta perheille.

Joulupuu -keräyksessä yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja aito välittäminen. Joulupuu tuo hyvän mielen lahjojen antajille, keräyksessä mukana olleille tahoille ja ennen kaikkea pienille lahjan saajille perheineen.

Lähde mukaan auttamaan ja jakamaan hyvää joulumieltä!

Asiasanat

Joulu