Talviliikkuja-kampanja 10.1.-31.3.2023

Kaksi ihmistä liikkuu talvisessa luonnossa.

Liikkuen läpi vuoden on LiikU ry:n ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, joka sisältää Talviliikkuja-, Haastepyöräily- ja Syysliikkuja-kampanjat.

Tiistaina 10.1. alkavan Talviliikkuja-kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan omien kilometritavoitteiden mukaan talviliikuntalajien muodossa. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua mukaan kampanjaan! Voit kerryttää kilometrejä esimerkiksi tutustumalla kävellen Raision uusiin penkkilenkkikarttoihin, jotka löytyvät sivun alalaidasta.

Liikutut kilometrit kirjataan uuteen Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellukseen, jonka voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store -mobiilikaupoista. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja- tai Haastepyöräily-mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin hakutoiminta.

Halutessaan voi myös noutaa käsin täytettävän liikuntakortin liikuntapalveluiden toimipisteeltä Raision kaupungintalolta, osoitteesta Nallinkatu 2 tai tulostaa kortin itselleen sivun alalaidasta. 

Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkityt kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa. Kuntakisassa on kolme sarjaa: alle 5000 asukkaan sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Liikutut kilometrit voi syöttää myös sovelluksen nettiversioon.

Ohjeet mobiilisovelluksen käyttöön

Tutustu kauntarankingiin

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät LiikU ry:n sivuilta, osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

Talviliikkuja-kampanjan pyöreä logo.

Attachments