Yli 30-vuotiaat voivat varata koronarokotusajan

Uutiset
(Lisäys 28.5.: Rokotusajat ovat täynnä. Uusia aikoja avataan torstaina 3.6. klo 8.) Raision koronarokotukset laajenevat uusiin ikäryhmiin. Aikoja voivat nyt varata 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat raisiolaiset ja ruskolaiset. Myös ensimmäiseen ja toiseen riskiryhmään kuuluvat yli 16-vuotiaat voivat edelleen varata ajan. Rokotukset annetaan Raision terveysasemalla.
Koronarokoteruiskut pöydällä rivissä

Ajanvaraukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa raisio.terveytesi.fi. Poikkeuksena ovat riskiryhmiin kuuluvat 16–17-vuotiaat, jotka varaavat ajan puhelimitse omalta terveysasemaltaan. Mikäli ajanvaraus tehdään puhelimitse, terveysaseman ajanvarauksen äänivalikosta pitää valita kohta "koronarokotukset".

Tehosterokotusaika on tasan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta, ja aika annetaan ensimmäisellä rokotuskerralla. Aikaa varatessa on erittäin tärkeää tarkistaa, että myös tehosterokotuksen ajankohta on itselle sopiva.

Tieto avattujen aikojen täyttymisestä päivitetään viimeistään täyttymistä seuraavana arkipäivänä Raision koronasivuille raisio.fi/korona. Raision kaupunki vastaa Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen rokotuksista.

Muokattu viimeksi
28.5.2021 16:09

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona