Yli 25-vuotiaat voivat varata koronarokotusajan

Uutiset
(Lisäys 8.6.: Rokotusajat ovat täynnä. Uusia aikoja avataan torstaina 10.6. klo 8.) Koronarokotusaikoja voivat nyt varata 25-vuotiaat ja sitä vanhemmat raisiolaiset ja ruskolaiset. Myös ensimmäiseen ja toiseen riskiryhmään kuuluvat yli 16-vuotiaat voivat edelleen varata ajan. Rokotuksia annetaan Raision ja Ruskon terveysasemalla, mutta ensi viikon vapaita aikoja on enää Raisiossa.
Nuori aikuinen saa rokotuksen käsivarteen.

Ajanvaraukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa raisio.terveytesi.fi. Poikkeuksena ovat riskiryhmiin kuuluvat 16–17-vuotiaat, jotka varaavat ajan puhelimitse omalta terveysasemaltaan. Mikäli ajanvaraus tehdään puhelimitse, terveysaseman ajanvarauksen äänivalikosta pitää valita kohta "koronarokotukset".

Tehosterokotusaika on tasan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta, ja aika annetaan ensimmäisellä rokotuskerralla. Aikaa varatessa on erittäin tärkeää tarkistaa, että myös tehosterokotuksen ajankohta on itselle sopiva.

Tieto avattujen aikojen täyttymisestä päivitetään viimeistään seuraavana arkipäivänä Raision koronasivuille raisio.fi/korona. Raision kaupunki vastaa Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen rokotuksista.

Muokattu viimeksi
8.6.2021 9:01

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona