Vihersuunnittelija Markku Tuominen sai matkailun tunnustuspalkinnon

Uutiset
Raision ja Lounaisrannikon Matkailuoppaat ry juhlisti torstaina 21.2. vietettävää kansainvälistä matkailuoppaiden päivää palkitsemalla Matkailun Pikku Jättiläisellä Raision kaupungin vihersuunnittelija Markku Tuomisen. Yhdistys jakoi Matkailun Pikku Jättiläinen -tunnustuspalkinnon 10. kerran.
 Raision ja Lounaisrannikon Matkailuoppaat ry:n edustajat ojensivat Matkailun Pikku Jättiläisen Raision kaupungin vihersuunnittelija Markku Tuomiselle.

Matkailun Pikku Jättiläinen on tunnustus yhteistyössä oppaiden kanssa tehdystä työstä alueen matkailun edistämisessä ja opastyön tunnetuksi tekemisessä. Markku Tuominen on vuosien varrella tehnyt aktiivisesti yhteistyötä matkailuoppaiden kanssa jakamalla tietämystä kaupungin viheralueista, luontokohteista ja kasvillisuudesta. Muun muassa Kuuanvuoren maastot ja Alppiruusupuiston luonto ovat tulleet oppaille tutuiksi Tuomisen jalanjäljissä, kirjaimellisesti.

Maanlaajuisestikin huomiota saavuttaneen Raision Alppiruusupuiston suunnittelijana ja kehittäjänä Tuominen on luonut kohteen, joka on sekä matkailunähtävyys että kaupunkilaisten pistäytymispaikka, metsäolohuone luonnon kauneuden kokemiselle.

Muokattu viimeksi
21.2.2019 20:03

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Asuminen ja ympäristö
Matkailu Suomessa