Vastaa Matkailukohteena Raisio -kyselyyn

Uutiset
Raisiossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Mutta mitä puuttuu? Kerro mielipiteesi ja kehitysideasi Raision tutustumisen arvoisista kohteista ja aktiviteeteista.
Killi ja Nalli patsaat hortensioiden takana

Raisio tarjoaa kaikenikäisille matkaajille monipuolista nähtävää ympäri vuoden. Alppiruusupuisto on satumainen retkikohde, Krookilan kotiseutukeskus tarjoaa puitteet matkustaa ajassa taaksepäin ja Raision venesatama on laadukas ja viihtyisä kesäajan virkistysalue. 

Mikä matkailukohde houkuttaa eniten? Millaisia palveluita kaipaisit kohteisiin? Puuttuuko Raisiosta kokonaan jokin toteutuskelpoinen matkailuun liittyvä kohde tai aktiviteetti?

Raision kaupunki kartoittaa mielipiteitä ja näkemyksiä matkailun kehittämiseksi webropol-kyselyn avulla. Kysely on auki 1.8.2021 asti. Kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan kaksi kymmenen kerran sarjakorttia (arvo á 70,50 €) Uintikeskus Ulpukkaan! Arvonta suoritetaan 2.8. ja voittajiin ollaan yhteyksissä henkilökohtaisesti. Vastaajan tiedot säilytetään EU:n tietosuoja-asetuksen, GDPR:n mukaisesti.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä    

Muokattu viimeksi
17.6.2021 11:38