Vaikuta kaupungin strategiaan vastaamalla kyselyyn tai osallistumalla kaupunginjohtajan virtuaalitapaamiseen

Uutiset
Raision kaupunki on käynnistänyt uuden valtuustokauden strategiatyön yhdessä kaupunginvaltuutettujen kanssa. Osana strategian laadintaa kaupunki osallistaa kuntalaisia avaamalla kuntalaiskyselyn. Kysely on avoinna kaikille kaupunkilaisille tiistaihin 21.9.2021 asti. Kyselyn tuloksia hyödynnetään strategiatyön tausta-aineistona.
Hehkulamppu, jonka ympärillä on ideakuplia

Vastaamalla strategiakyselyyn pääset vaikuttamaan asioihin ja olet osaltasi tuottamassa tärkeää taustatietoa päättäjille.

- On aivan keskeistä, että strategian laadintaan osallistetaan mahdollisimman laajasta niin työntekijöitä kuin kaupunkilaisia. Koronatilanteen kehitys vaikuttaa merkittävästi osallistamisen keinoihin mutta tahtotila joka tapauksessa on tehdä mahdollisimman avoin ja osallistava strategiaprosessi, toteaa Raision kaupunginjohtaja Eero Vainio

Strategiatyöstö aloitettiin alkukesällä, kun vanhan valtuuston jäsenet arvioivat asiantuntijayritys FCG:n toteuttaman kyselyn kautta kaupungin edellisen valtuustokauden strategiaa. Kesän ja alkusyksyn aikana strategiatyö on jatkunut yhteisten arvojen ja toimintaympäristön muutosten tarkastelun kautta. Seuraavan kerran valtuusto kokoontuu strategiaseminaariin 15.9. Uusi strategia viedään kaupunginvaltuuston päätettäväksi 1.11.2021. Raision kaupunki työstää strategiaa yhdessä FCG:n ja Tampereen yliopiston Johtamisen ja talouden tiedekunnan kanssa.

Osallistu strategiakyselyyn tästä linkistä viimeistään 21.9.2021.

Osallistu kaupunginjohtajan virtuaalitapaamiseen

Raision kaupunki järjestää maanantaina 13.9. klo 16.30-17.30 seuraavan kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisen, jonka aiheena on strategiatyö. Tapaamiseen ei tällä kertaa voi esittää kysymyksiä ennakkoon mutta kaupunginjohtajan aloituspuheenvuoron jälkeen kysymyksiä voi esittää Teamsissa. Osallistu virtuaalitapaamiseen tästä linkistä.

Muokattu viimeksi
10.9.2021 12:23