Ulkojääkentät luistelukunnossa ja latujakin tulossa lisää

Uutiset
Lapsia luistelemassa ulkojäällä.

Ulkojääkentät

Ulkojääkenttien hoito on lopetettu.

Kaikki Raision kaupungin ylläpitämät ulkojääkentät on avattu maanantaina 18.1. Kenttiä on yhteensä kahdeksan. Näiden lisäksi Raisiossa on useita talkoovoimin ylläpidettäviä kenttiä.

Ulkokenttien jäätilanteesta tiedotetaan talviaikana liikuntapalveluiden sivulla. Sivulle on myös kerätty karttalinkit, jotka osoittavat kentän sijainnin Turun opaskartalla.

Luistelukenttien jään kuntoa ja kestävyyttä seurataan tarkasti heikon ja rikkoutuvan jään aiheuttamien vaaratilanteiden estämiseksi. Pois päältä olevat kenttävalot tarkoittavat, että jään kunnossa on ongelmia. Tällöin ei voida taata, että jää kestäisi luistelevan aikuisen painon.

Ulkojääkentät 

Latutilanne

Raision laduista Kerttulan kuntoradan 1,6 km pituinen latu sekä "pikkukasi" (2,5 km) ovat hiihtokunnossa. Petäsmäen ja Tikanmaan kuntoradoille on ajettu moottorikelkalla ladut. Vetikkoon on 20.1. ajettu latukoneella latu.

Huom! Yhdysladulla Kerttulasta Petäsmäkeen rakennustöistä johtuva muutos hiihtoreitissä (päivitetty 15.2.).

Ajantasainen tieto hiihtolatujen tilanteesta päivitetään omalle sivulleen. Sivulta voi lisäksi ladata Kerttulan ja Petäsmäen pdf-muotoiset latukartat.

Hiihtoladut   

Muokattu viimeksi
24.2.2021 9:15

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja urheilu