Torstaina aukeaa rokotusaikoja myös ensi viikon sunnuntaille

Uutiset
Torstaina avataan lisää koronarokotusaikoja raisiolaisille ja ruskolaisille, ja päivä- sekä ilta-aikojen lisäksi aikoja avataan myös sunnuntaille. Niin Raisiossa kuin Ruskollakin ensimmäisen rokoteannoksen on saanut jo yli 50 prosenttia asukkaista, mutta aktivoitumista rokotusajan varaamiseen toivotaan varsinkin nuoremmilta ikäluokilta. Raision kaupunki vastaa Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen rokotuksista.
Koronarokotuskyltti Raision terveysaseman ulko-oven edustalla

Huomenna torstaina 10.6. klo 8 aukeavia koronarokotusaikoja voivat varata yli 25-vuotiaat sekä yli 16-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat raisiolaiset ja ruskolaiset. Arkipäivien lisäksi aikoja avataan reilusti sunnuntaille 20.6. Aiempien viikkojen tapaan tarjolla on myös pieni määrä ilta-aikoja. Tiistain ja torstain ilta-ajat on tarkoitettu ensisijaisesti niille, jotka työskentelevät tai opiskelevat toisessa kaupungissa sekä niille, joiden ei ole työn luonteen vuoksi mahdollista käydä rokotuksessa päivän aikana. Rokotukset annetaan Raision terveysasemalla.

Ajanvaraukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa raisio.terveytesi.fi. Poikkeuksena ovat riskiryhmiin kuuluvat 16–17-vuotiaat, jotka varaavat ajan puhelimitse omalta terveysasemaltaan. Mikäli ajanvaraus tehdään puhelimitse, terveysaseman ajanvarauksen äänivalikosta pitää valita kohta "koronarokotukset".

Kaikilta rokotettavilta tarkastetaan rokotusperuste. Tehosterokotusaika on tasan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta, ja aika annetaan ensimmäisellä rokotuskerralla. Aikaa varatessa on erittäin tärkeää tarkistaa, että myös tehosterokotuksen ajankohta on itselle sopiva.

Tieto avattujen aikojen täyttymisestä päivitetään viimeistään täyttymistä seuraavana arkipäivänä Raision koronasivuille raisio.fi/korona. Seuraavat uudet ajat avataan taas viikon päästä torstaina klo 8.

Tietoa koronarokotuksista Raision koronarokotussivulla 

Kooste koronauutisista Raision koronasivuilla

Muokattu viimeksi
9.6.2021 13:05

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona