Tarjouskilpailu Raision Järviniityn ja Meri-Nuorikkalan uusista tonteista

Uutiset
Meri-Nuorikkalan neljästä ja Järviniityn kahdesta uudesta omakotitontista pidetään tarjouskilpailu 21.9.- 12.10.2020. Tonttien pohjahinnat ovat 30 030-37 720 euroa. Kokoa tonteilla on 770-1 060 m2 ja rakennusoikeutta 250-260 k-m2. Tonteille pääsee rakentamaan heti. 
Talon rakentamista Meri-Nuorikkalassa

Maalaismaista tunnelmaa kaupungin lähellä

Idyllinen Järviniityn alue on vanhaa seutua, jossa silmä lepää peltoaukealla ja usvainen maisema rauhoittaa mielen. Raision keskustaan on matkaa viisi kilometriä ja Naantaliin kuusi. Kauppakeskus Myllyyn hurauttaa kymmenessä minuutissa, Turun keskustaan vartissa.

Harvakseltaan rakennettu perinteinen rakennuskanta saa nyt rinnalleen uutta, kun ensimmäiset kaksi tonttia tulevat myyntiin. Jatkossa alueelle kaavoitetaan lisää tontteja.

Lisätilaa suosittuun Meri-Nuorikkalaan

Nimensä mukaisesti Meri-Nuorikkalan alue sijaitsee vesistön tuntumassa, sillä Raisionlahden avarat rantamaastot alkavat lähes korttelin nurkalta. Keskustaan asioille parin kilometrin päähän pääsee vaikka kävellen ja kun tulee tarve isommille ostoksille, hurauttaa Myllyn kauppakeskittymään autolla alle kymmenessä minuutissa.

Nuorikkalan kaupunginosaan kaavoitetun rauhallisen Meri-Nuorikkalan laajennusosan pientalotontit ovat nyt mukana tarjouskilpailussa.

Tontteja myös jatkuvassa haussa

Raision kaupungilla on tontteja myös jatkuvasti haettavissa ja ne myydään kiinteällä hinnalla tai vuokrataan.

Muokattu viimeksi
17.9.2020 11:12