Riskiryhmille ja yli 30-vuotiaille on avattu lisää koronarokotusaikoja

Uutiset
(Lisäys 1.6.: Rokotusajat ovat täynnä. Uusia aikoja avataan torstaina 3.6. klo 8.) Raisioon on saatu lisäerä koronarokotteita, minkä vuoksi tälle viikolle on avattu lisää koronarokotusaikoja. Ajat ovat varattavissa heti. Aikoja voivat varata 30-vuotiaat ja sitä vanhemmat sekä yli 16-vuotiaat ensimmäiseen ja toiseen riskiryhmään kuuluvat raisiolaiset ja ruskolaiset. Rokotuksia annetaan sekä Raision että Ruskon terveysasemalla.
Hoitaja laittaa laastaria naisen käsivarteen

Ajanvaraukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa raisio.terveytesi.fi. Poikkeuksena ovat riskiryhmiin kuuluvat 16–17-vuotiaat, jotka varaavat ajan puhelimitse omalta terveysasemaltaan. Mikäli ajanvaraus tehdään puhelimitse, terveysaseman ajanvarauksen äänivalikosta pitää valita kohta "koronarokotukset".

Tehosterokotusaika on tasan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta, ja aika annetaan ensimmäisellä rokotuskerralla. Aikaa varatessa on erittäin tärkeää tarkistaa, että myös tehosterokotuksen ajankohta on itselle sopiva.

Tieto avattujen aikojen täyttymisestä päivitetään viimeistään täyttymistä seuraavana arkipäivänä Raision koronasivuille raisio.fi/korona. Raision kaupunki vastaa Raision ja Ruskon yhteistoiminta-alueen rokotuksista.

Muokattu viimeksi
1.6.2021 9:54

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona