Raisiossa valmistellaan latuja ja luistelukenttiä

Uutiset
Hiihtolatujen lumetus ja luistelukenttien jäädytys on aloitettu Raisiossa. Luistelemaan päästäneen tulevana viikonloppuna, ladun valmistumisessa voi mennä viikonlopun yli. Töiden eteneminen on riippuvainen säätilasta.
Hiihtäjiä Kerttulan liikuntahallin kulmalla

Lumetus aloitetaan vuosittain silloin, kun olosuhteet ovat sellaisia, että lumetus Raisiossa käytettävissä olevilla laitteilla on kustannustehokasta ja järkevää. Latujen hiihtokuntoon saattaminen keinolumella tarkoittaa käytännössä lumen kuljettamista latupohjille sekä latujen ajamista.

Liikuntapalvelujen tavoitteen on aluksi saada valmiiksi 900 metrin lenkki. Olosuhteiden jatkuessa suotuisina, tästä jatketaan eteenpäin, jotta 2,5 kilometrin lenkki saadaan valmiiksi. Pakkasjakson jatkuessa suotuisana Raisiossa päästään hiihtämään aikaisintaan tulevana viikonloppuna. 

Raision luistelukenttien pohjajäädytys on käynnistetty tankkiautoilla. Ensimmäiset luistelukentät, jotka valmistuvat luistelukuntoon säiden jatkuessa suotuisana ovat: Vaisaaren kenttä, Ihalan kenttä sekä Friisilän kenttä. Nämä kentät saataneen valmiiksi tulevaan viikonloppuun mennessä. 

Muokattu viimeksi
29.11.2021 12:13

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu