Raision Vesi Oy ottaa 3.4.2023 käyttöön Ropo Capitalin laskutuspalvelun

Uutiset
Laskujen maksamisen tilinumero vaihtuu, mutta e-laskuissa muutos tehdään automaattisesti. Paperilaskujen vastaanottajien tulee huomoida uusi tilinumero laskuja maksaessaan. Muutos tapahtuu 3.4.2023 alkaen.
Laskin, kuulakärkikynä ja papereita.

Raision Vesi Oy siirtyy käyttämään Ropo Capitalin laskutuksen elinkaarenhallintapalvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vesilaskujen lähettäjänä toimii jatkossa Ropo Capital Oy. Tilinumero, johon laskut maksetaan, tulee myös muuttumaan. Niiden asiakkaiden kanssa, jotka ovat tehneet e-laskutussopimuksen pankin kautta, muutos tehdään automaattisesti. Mutta niiden asiakkaille jotka vastaanottavat vielä paperilaskuja, tulee huomioida muuttunut tilinumero maksaessa seuraavaa laskuaan. Ropo capitalin kautta kulkee koko laskutusketju laskun lähetyksestä mahdollisiin perintäasioihin saakka. 

Vanhat laskut tulee kuitenkin hoitaa loppuun saakka vanhoilla tiedoilla. 

Jatkossa, uusien laskujen maksuaikatauluihin, eräpäivän siirtoon ja perintään liittyvissä kysymyksissä tulee olla yhteydessä Ropo Capitaliin arkisin klo 8-20. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät laskulta. Myös verkkopankkeihin tuodaan jatkossa myös laskun kuva (eli verkkopankista pystyy avaamaan pdf-muotoisen laskun), joka ei ole ollut tähän saakka ollut mahdollista. 

Raision Vesi Oy:n laskutus palvelee laskun varsinaiseen sisältöön liittyvissä asioissa normaalisti omien aukioloaikojensa puitteissa. Yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta. 

Raision Vesi Oy suosittelee kaikille asiakkailleen e-laskun käyttöönottoa. Se on ympäristöystävällistä ja säästää kustannuksia - ottamalla e-laskun käyttöön välttyy myös 5 € suuruiselta paperilaskutuslisältä. 

Muokattu viimeksi
20.3.2023 12:59

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Raision Vesi Oy