Raision Kirjastotalolle haetaan uutta kahvilayrittäjää

Uutiset
Raision kaupunki hakee Kirjastotalon kahvilaan uutta yrittäjää. Haku on auki perjantaihin 19. marraskuuta asti. Vapaa-aikalautakunta päättää vuokrauksesta marraskuun lopussa.
Henkilön kädessä on pieni kannu, josta hän kaataa maitoa kahvikuppiin. Toinen henkilö pitää kädellä kiinni kahvikupista.

Raision Kirjastotalon ensimmäisessä kerroksen kahviossa on keittiötila (22,5 m²) ja kaksi siivouskomeroa tai varastoa (kumpikin 1 m²) sekä aulan asiakasalue (noin 30 m²). Kahviotila vapautuu sopimuksen mukaan. Kirjastotalo sijaitsee osoitteessa Eeronkuja 1.

Kirjastotalossa on käynyt tavallisesti vuosittain lähes 200 000 henkeä (vuonna 2019 197 673 käyntiä). Martinsalissa oli 2019 yhteensä 215 tapahtumaa, joista 180 oli viikolla ja 35 viikonloppuina. Kirjastotalossa työskentelee runsas 30 henkilöä ja koko Raision koulukeskuksessa päivittäin noin 2000 opiskelijaa sekä henkilökunta.

Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta päättää vuokrauksesta sekä vuokratarjousten että vuokrasopimuksen ehtojen ja seuraavien määrittelemiensä kriteerien pohjalta:

  • Kirjastotalon kahvion toiminnan tulee parantaa kirjaston palveluvalikoimaa sekä arkisin että viikonloppuisin, mm. auditorio Martinsalin tapahtumien aikana.
  • Kahvion toiminnan tulee olla kestävän kehityksen periaatteiden mukaista ja ympäristöystävällistä.
  • Kahvion toiminta-ajatuksen ja liikeidean arvioinnissa huomioidaan myönteisesti yhteiskuntavastuu ja oppilaitosyhteistyöhön sekä kaupungin toimintoihin yhteensopiva näkökulma.

Tarjous tilan kuukausivuokrasta ja kahvion toiminta-ajatuksesta tulee toimittaa joko kirjallisesti osoitteella Raision vapaa-aikalautakunta Nallinkatu 2, PL 100 tai sähköisesti osoitteella sivistys@raisio.fi perjantaihin 19.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tilasta ja sen käytöstä sekä vuokrasopimuksesta antaa kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Salo. Lisätietoa yrittämisen osalta antaa kaupunkikehitysjohtaja Samu Mattila. Yhteystiedot löytyvät alta.

Kirjasto ja kulttuuritoimenjohtaja
Organisaatio
Sivistyskeskus
Yksikkö
Kirjastopalvelut Kulttuuripalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 40 758 0130
Sähköposti
Address
Kirjasto, Eeronkuja 2
Elinvoimapäällikkö
Organisaatio
Konsernihallinto
Matkapuhelinnumero
+358 40 183 9830
Sähköposti
Muokattu viimeksi
13.10.2021 13:14

Asiasanat

Yrittäjät
Kulttuuri ja vapaa-aika
Työ ja yrittäminen