Raision kaupungin kesätyöpaikat ja -setelit raisiolaisille nuorille ovat haettavana

Uutiset
Raision kaupunki palkkaa tulevana kesänä raisiolaisia nuoria kesätöihin. Lisäksi jaossa on kesätyöseteleitä työnhaun tueksi. Työpaikat ja setelit ovat nyt haettavissa ja niitä voivat hakea vuosina 1996–2006 syntyneet raisiolaiset. Haku on auki 11.3. asti.
kolme nuorta miestä turvaliiveissä

Kaupungille eri tehtäviin palkataan 85 nuorta neljän viikon jaksoiksi. Kesätyöpaikkoja on avoinna monipuolisesti eri toimialoilla. Palkka neljän viikon jaksolta on 840 €.

Nuori voi myös hakea kesäseteliä työnhakunsa tueksi, kun hän hakee töitä muulta työnantajalta kuin Raision kaupungilta. Kaupunki maksaa 300 euroa tukea rekisteröidylle työnantajalle, joka palkkaa tukisetelin saaneen raisiolaisen nuoren vähintään neljäksi viikoksi kokoaikaiseen kesätyöhön. Seteleitä arvotaan yhteensä 30 kappaletta.

Kesätyötä ja kesäseteliä haetaan täyttämällä sähköinen hakemus Kuntarekryssä 11.3.2022 klo 15 mennessä. Työpaikat ja kesäsetelit arvotaan viikolla 14. Viime vuonna kaupungilta kesätyöpaikan tai kesäsetelin saaneita ei tänä vuonna oteta arvonnassa huomioon. 

Siirry kesätyöpaikkojen hakuun Kuntarekryyn.

Henkilöstösuunnittelija
Organisaatio
Konsernipalveluyksikkö
Yksikkö
Henkilöstöpalvelut
Matkapuhelinnumero
+358 40 358 5234
Sähköposti
Address
Kaupungintalo
Muokattu viimeksi
22.3.2022 17:15

Asiasanat

Nuoret
Työ ja yrittäminen