Raisio mukana LiikUn Talviliikkujakampanjassa

Uutiset
Hiihtäjä lumisessa maisemassa Kerttulassa

Raisio osallistuu LiikUn kolmen kampanjan kokonaisuuteen, johon sisältyvät Talviliikkuja-, Haastepyöräily- ja Syysliikkuja-kampanjat. Kokonaisuuden tavoite on kannustaa
kaiken ikäisiä ja tasoisia liikkumaan ulkoliikuntalajien parissa läpi vuoden.

Tiistaina 10.1. alkaneen Talviliikkuja-kampanjan liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily ja maastopyöräily, sekä soveltava liikunta. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei estä osallistumista ja kaikki voivat osallistua mukaan kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan!

Liikutut kilometrit kirjataan uuteen Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovellukseen. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkityt kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa. Myös paperisen liikuntakortin voi noutaa liikuntapalveluiden toimipisteeltä Raision kaupungintalolta, osoitteesta Nallinkatu 2, tai tulostaa itse Talviliikkuja-sivulta. Tarkemmat tiedot kampanjasta sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja tai Raision kaupungin Talviliikkuja-sivulta.

LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Muokattu viimeksi
17.1.2023 13:22