Raisio järjestää kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisen

Uutiset
Raisio järjestää kaupunginjohtajan virtuaalitapaamisen maanantaina 14.6. klo 16.30-18. Virtuaalitapaaminen toteutetaan Teams Live -alustalla, johon pääsee liittymään mukaan nettiselaimella.
Eero Vainio seisoo kaupungintalon edessä

Kaupunginjohtajan virtuaalitapaaminen järjestetään nyt toista kertaa. Ensimmäinen virtuaalitapaaminen järjestettiin maaliskuun lopussa, jolloin siihen osallistui noin 70 henkilöä. Tilaisuudesta saatu palaute oli positiivista ja osallistujat toivoivat sille jatkoa. 

Kesäkuun virtuaalitapaamisessa kaupunginjohtaja Eero Vainio kertoo lyhyesti Raision ajankohtaisista asioista muun muassa E-18-hankkeen kaavoituksesta ja ilmasto-ohjelmasta. Lisäksi sivistysjohtaja Leena Laakso vierailee virtuaalitapaamisessa kertomassa, mitä kouluverkkouudistuksesta päätettiin ja millaisia ratkaisuja on vielä edessä. Tapaamisen keskiössä ovat kaupunkilaisten kysymykset, joihin kaupunginjohtaja vastaa tilaisuuden aikana. 

Kysymyksiä kaikista Raision kaupunkia koskevista asioista pystyi jättämään ennakkoon maanantaihin 7.6. mennessä. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää tilaisuuden aikana myös chatissä. Niihin vastataan ennakkokysymyksiin vastaamisen jälkeen. Linkki tilaisuuden tallenteeseen on katsottavissa Raision kaupungin verkkosivuilla kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen. 

Liity virtuaalitapaamiseen tästä linkistä. 

Muokattu viimeksi
9.6.2021 11:05

Asiasanat

Kaupunki ja päätöksenteko