Olkkarista etäapua arjen haasteisiin puhelimitse

Uutiset
Raision asiointipiste Olkkari kokeilee tukipuhelin toimintaa, josta saa neuvoa erilaisissa elämäntilanteissa. Numerosta voi kysyä apua esimerkiksi lomakkeiden täytössä tai saada keskusteluapua huoliin ja arjessa jaksamiseen. Tukipuhelimeen voi soittaa tiettyinä aikoina 22.12. saakka.
Nainen puhuu puhelimessa.

Korona-aikana useat palvelut rajaavat turvallisuussyistä toimintaansa ja kasvokkain asiointi ei ole kaikille mahdollista. Asiakasjonot ja sitä myötä myös ongelmat saattavat kasaantua.

- Käytännön huolien lisäksi nykyaikana korostuvat yksinäisyys, epävarmuus, pelot ja ahdistus. Mieli saattaa olla apea ja näköalaton. Tukikeskustelu voi lisätä turvallisuuden ja toivon tunnetta sekä piristää mieltä, kertoo Olkkarin ohjaaja Susanne Peltola.

Yhteyden säilyttäminen kuntalaisiin on ensiarvoisen tärkeää ja sitä pyritään vaalimaan rajoituksista huolimatta. Tukipuhelimeen vastaa Olkkarin ohjaaja Susanne Peltolan lisäksi Raision Helmen ikäihmisten asiakasohjaaja Tyyne-Maria Malmström.

Asiointipiste Olkkari on avoinna normaalisti, joten apua saa myös paikan päällä. Ohjattu toiminta ja tapahtumat ovat tauolla. 

Olkkarin tukipuhelin 2.11.2020 - 22.12.2020

ma 9-12, to 12-15 ja pe 9-12
p. 040 193 6228

Lisätietoa tukipuhelimesta

Muokattu viimeksi
3.12.2020 8:59

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut