Menoa muksuille – nyt kahdella koululla

Uutiset
Kaksi lasta istuu sinisen jumppapallon päällä.

Menoa muksuille -perheliikuntatapahtumat käynnistyvät tulevana sunnuntaina. Totuttuun tapaan temppuilemaan pääsee Tahvion koulun liikuntasalissa. Perheiden toiveesta toimintaa on lisätty ja Kuloisten koulu tulee mukaan uutena liikuntapaikkana. 

Tapahtumat tarjoavat varhaiskasvatus- ja alakouluikäisille lapsille perheineen mahdollisuuden liikkua yhdessä. Liikuntasaleissa on esillä erilaisia välineitä vapaaseen käyttöön. Perheet voivat pelailla, kiipeillä, palloilla tai temppuilla oman mielensä mukaan.

Syksyllä toimintaa järjestetään kymmenenä sunnuntaina ajalla 18.9.–27.11. (ei 13.11.)

 • klo 9.30–11 Kuloisten koululla
 • klo 15–16.30 Tahvion koululla

Toiminta on valvottua mutta ei ohjattua. Lapset liikkuvat yhdessä huoltajan kanssa. Menoa muksuille -perheliikuntatapahtumat ovat maksuttomia. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

  Soveltavan liikunnan Menoa muksuille -tapahtumat

  Tahvion koululla järjestetään ajalla 18.9.–27.11. (ei 13.11.) klo 14–15 soveltavan liikunnan Menoa muksuille -tapahtumat. Ne on suunnattu tukea tarvitseville lapsille, joilla on haasteita motoriikan kanssa tai joiden liikunta kaipaa soveltamista esimerkiksi liikuntarajoitteen tai aistiherkkyyden vuoksi. Tapahtuma sopii myös lapsille, jotka kokevat arkuutta osallistua vauhdikkaisiin ryhmiin.

  Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta niihin tulee ilmoittautua etukäteen. Jokaisen sunnuntain sähköinen ilmoittautumislinkki löytyy tapahtumakalenterin tapahtumasta.   

  lateral-image-left
  Varhaiskasvatuksen liikuntakoordinaattori
  Organisaatio
  Sivistys- ja vapaa-aikatoimiala
  Yksikkö
  Liikunta- ja nuorisopalvelut
  Matkapuhelinnumero
  +358 44 797 2279
  Address
  NuoLi-palvelupiste
  Muokattu viimeksi
  15.9.2022 14:32

  Asiasanat

  Lapsiperheet
  Kulttuuri ja vapaa-aika
  Liikunta ja urheilu