Maksuttomia StepApp-valmennuksia uusperheille

Uutiset
Uusperheellinen! Pohdituttaako sinua menneisyyteen, uusperhevanhemmuuteen, lapsiin ja nuoriin sekä parisuhteeseen liittyvät asiat?
Kolmen hengen perhe istuu nurmikolla

Osallistu maksuttomaan StepApp-valmennukseen®, jossa saat vertaistukea, ammatillista ohjausta ja konkreettisia työkaluja uusperheen arkeen! Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys.

Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten alueella.

Raision alueen StepApp-valmennukset keväällä 2020

Valmennus alkaa 16.1.2020 ja seuraavat tapaamiskerrat ovat 23.1, 30.1, 6.2 ja 13.2. Valmentajina toimivat psykologi Saara Ahonen ja perhetyöntekijä Sari Lautanala. Valmennus järjestetään Perhetupa Tarinassa, osoitteessa Tasalankatu 15 B 17, Raisio.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sitova ilmoittautumislomake. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. Mikäli kumppanisi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta. Huom! Ryhmään mahtuu max. 6 pariskuntaa. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä teille ja ehdotamme muuta ryhmää. 

Ilmoittautuminen: https://www.stepapp.fi/stepapp-valmennukset/

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 12 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä.

Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta, sisällöistä ja sovelluksesta www.stepapp.fi/stepapp-valmennukset/

 

Lisätietoja:

Elisa Jyllikoski, hankepäällikkö/Stepping-hanke
Suomen Uusperheiden Liitto ry
elisa.jyllikoski@supli.fi puh. 040-732 0076
Facebook: https://www.facebook.com/Stepping-hanke
www.stepapp.fi

Muokattu viimeksi
12.11.2019 13:39

Keywords

Lapsiperheet
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Koulutus ja varhaiskasvatus
Perheiden palvelut
Koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto
Neuvola