Maksuttomia StepApp-valmennuksia uusperheille

Uutiset
Uusperheellinen! Pohdituttaako sinua menneisyyteen, uusperhevanhemmuuteen, lapsiin ja nuoriin sekä parisuhteeseen liittyvät asiat?
Kolmen hengen perhe istuu nurmikolla

Osallistu maksuttomaan StepApp-valmennukseen®, jossa saat vertaistukea, ammatillista ohjausta ja konkreettisia työkaluja uusperheen arkeen! Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla Suomen Uusperheiden Liiton (Stepping-hankkeen) StepApp-valmentajan pätevyys.

Valmennuksiin voivat hakeutua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten alueella.

Raision alueen StepApp-valmennukset syksyllä 2019

Syksyllä 2019 Raisiossa alkaa kaksi valmennusryhmää. Ensimmäinen ryhmä alkaa 10.9 ja toinen ryhmä 3.10.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä sitova ilmoittautumislomake. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. Mikäli kumppanisi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta. Huom! Ryhmään mahtuu max. 6 pariskuntaa. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä teille ja ehdotamme muuta ryhmää. 

Ilmoittautuminen 10.9 alkavaan ryhmään täältä.

Ilmottautuminen 3.10 alkavaan ryhmänä täältä.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva max 12 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta, sisällöistä ja sovelluksesta voi lukea täältä.

 

Lisätietoja:

Elisa Jyllikoski, hankepäällikkö/Stepping-hanke
Suomen Uusperheiden Liitto ry
elisa.jyllikoski@supli.fi puh. 040-732 0076
Facebook: https://www.facebook.com/Stepping-hanke
www.stepapp.fi

Muokattu viimeksi
21.8.2019 15:07

Avainsanat

Lapsiperheet
Sosiaali- ja terveyspalvelut
Koulutus ja varhaiskasvatus
Perheiden palvelut