Koulujen ylijäämäruokaa tarjolla myös Ihalan koulussa

Uutiset
Suomen Punaisen Ristin Raision osasto on jakanut koulujen ylijäämäruokaa keväästä lähtien. Ruokajakelua tehdään nyt viidessä koulussa. Toimintaan etsitään uusia vapaaehtoisia.
SPR vapaaehtoiset jakavat kouluilla ylijäämäruokaa.

Ihalan koulussa ruokajakelu on klo 12.45–13.15. Ruoka on maksutonta ja sitä saa hakea kuka tahansa. Hakijat voivat odottaa koulun välituntipihan ulkopuolella, jonotus alkaa muutamaa minuuttia ennen jakelun aloitusta. Ruoka jaetaan koulun sisätiloissa ja terveysturvallisista syistä sisälle päästetään yksi hakija kerrallaan.

Hakijalla tulee olla mukanaan omat astiat. Ruoka on koulun ylijäämäruokaa ja jaettavan ruuan määrä voi vaihdella päivittäin. Päivän ruokalista ja ruokien mahdolliset allergeenit löytyvät kaupungin verkkosivulta: www.raisio.fi/ruokalistat.

Ylijäämäruokaa jaetaan nyt viidessä koulussa, Ihalan lisäksi Vaisaaren, Kerttulan ja Kaanaan kouluissa sekä Raision lukiossa. Ruokajakelu on kaikissa kouluissa klo 12.45–13.15.

– Toiveenamme on laajentaa jakeluverkostoa mahdollisimman monelle koululle. Jos siis toivoisit, että omalta lähikoulultasi alettaisiin jakaa ruokaa, otathan yhteyttä. Ruokajakeluun tarvitsemme uusilla kouluilla myös uusia vapaaehtoisia, joten ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi, kannustaa SPR:n projektityöntekijä Miika Norro

Koulujen osoitteet:

  • Ihala, Konsantie 16
  • Vaisaari, Juhaninkuja 4
  • Raision lukio, Kirkkoväärtinkuja 18
  • Kerttula, Kerttulantie 31
  • Kaanaa, Orkolantie 5

Koulujen piha-alueille ei saa ajaa autolla, autot tulee jättää pysäköintialueelle. Koulualueet ovat savuttomia ja päihteettömiä paikkoja.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: 
SPR:n projektityöntekijä Miika Norro, 040 4895754, miika.norro@redcross.fi 

Muokattu viimeksi
30.11.2022 13:39

Asiasanat

Ikäihmiset
Lapsiperheet
Asuminen ja ympäristö
Kaupunki ja päätöksenteko
Sosiaali- ja terveyspalvelut