Koronarokotusajat vähenevät hetkellisesti juhannuksen jälkeen – aika kannattaa varata pian

Uutiset
Torstaina 17.6. klo 8 avataan lisää koronarokotusaikoja kaikille 16 vuotta täyttäneille raisiolaisille ja ruskolaisille. Rokotuksia annetaan juhannusviikolla maanantaista torstaihin Raision terveysasemalla. Juhannuksen jälkeen ajat vähenevät ensimmäisten rokotusten osalta, kun rokotuksissa keskitytään hetkellisesti tehosterokotuksiin. Rokotusaika kannattaakin varata mahdollisimman pian.
Koronarokoteruiskut pöydällä rivissä

Ajanvaraukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen ajanvarauksen kautta osoitteessa raisio.terveytesi.fi. Myös 16–17-vuotiaat voivat varata ajan sähköisesti, mikäli heillä on mahdollisuus vahvaan tunnistautumiseen esimerkiksi pankkitunnuksilla. Mikäli ajanvaraus tehdään puhelimitse omalta terveysasemalta, terveysaseman ajanvarauksen äänivalikosta pitää valita kohta "koronarokotukset".

Tehosterokotusaika on tasan 12 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta, ja aika annetaan ensimmäisellä rokotuskerralla. Aikaa varatessa on erittäin tärkeää tarkistaa, että myös tehosterokotuksen ajankohta on itselle sopiva.

Tieto avattujen aikojen täyttymisestä päivitetään viimeistään täyttymistä seuraavana arkipäivänä Raision koronasivuille raisio.fi/korona.

Tietoa koronarokotuksista Raision koronarokotussivulla 

Muokattu viimeksi
16.6.2021 10:58

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona