Koronarokotukset nyt 70–79-vuotiaille

Uutiset
Neljänsiä koronarokotuksia tarjotaan asukkaille portaittain. Neljännen rokotteen voivat nyt varata kaikki 70–79-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat 18–69-vuotiaat henkilöt.
Koronarokotuksien neljäs kierros on käynnissä.

Raision kaupunki tarjoaa raisiolaisille ja ruskolaisille neljänsiä rokoteannoksia portaittain. Rokotukset alkavat henkilöistä, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille. Ajan koronarokotukselle voivat tällä hetkellä varata 70–79-vuotiaat ja sitä vanhemmat sekä 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat henkilöt.

Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos on saanut kolme rokoteannosta ja sairastanut koronan, ei tarvitse nyt tehosteannosta. 

Tarjoamme edelleen 1. 2. ja 3. koronarokotteita Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeiden mukaan.

Kun 70–79-vuotiaat ja sitä vanhemmat, sekä 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat henkilöt on rokotettu, tarjoamme neljänsiä koronarokotuksia niille 60–69-vuotiaille, jotka eivät kuulu lääketieteellisiin riskiryhmiin. Tästä informoimme myöhemmin. 

Kaikki koronarokotukset ajanvarauksen kautta

Ajan koronarokotukseen voi varata sähköisessä ajanvarauksessa tai soittamalla Raision tai Ruskon terveysasemalle ja valitsemalla valikosta kohdan rokotukset. 

Järjestämme rokotuspäiviä myös tiettyinä sunnuntai-päivinä Raision terveysasemalla. Myös sunnuntairokotuksiin pitää varata aika etukäteen.

Koronarokotuksia annetaan Raision terveysasemalla 21.8.22 asti ja sen jälkeen koronarokotuspaikka vaihtuu Terveysristeykseen os. Juhaninkuja 3 Raisio (Nuorisotila Nopan viereinen ovi). Henkilöille, joilla rokotuspaikka muuttuu varauksen voimassaoloaikana, ilmoitetaan asiasta tekstiviestillä.

Lue lisää koronarokotuksista Raisiossa.

Luettelo riskiryhmistä THL:n sivuilla

Muokattu viimeksi
3.8.2022 13:06

Asiasanat

Ikäihmiset
Sosiaali- ja terveyspalvelut
korona